Showbiz

Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România

schedule 31 mar. 2023, 09:44

Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România
Sursa foto: Instagram Smiley

Smiley a făcut un anunț pentru fanii lui, care i-a pus imediat pe gânduri. Acesta le-a transmis tuturor urmăritorilor lui de pe rețelele sociale faptul că se mută în America, moment în care aceștia au crezut că pentru totdeauna, dar i-a liniștit destul de repede zicându-le, mai apoi, că se întâmplă pentru o perioadă de timp, nu pentru totdeauna.

De ce mută Smiley din România pentru o vreme

Vestea că Smiley se mută din România a venit ca un fulger pentru admiratorii lui din mediul online, care au crezut că lucrul acesta va fi permanent. Cei care îi ascultă muzica și care îl apreciază încă de pe la începuturile carierei sale au crezut că nu se vor mai putea bucura de vreun concert așa cum doar iubitul Ginei Pistol știe să facă, ceea ce i-a întristat, dar s-au liniștit după ce au auzit și restul poveștii.

Plecarea lui Smiley va dura doar două săptămâni, după cum chiar el a povestit în mediul online. Mai exact, acesta va merge în Los Angeles, de unde a promis că va posta zilnic filmări, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce face acolo. Acesta a început destăinuirile încă din avion, unde nu a fost mulțumit deloc de faptul că nu avea loc suficient pentru picioare, dar unde l-a mulțumit gândul că după ce va ajunge în America se va apuca de treabă așa cum se cuvine, la studio.

Scopul plecării sale este acela de a face muzică pentru ascultătorii lui, dar dorește să le arate curioșilor și cum se lucrează acolo, cum ia naștere o piesă și cum arată studioul de acolo. Mai mult de atât, le-a spus oamenilor de pe TikTok faptul că a închiriat o masina, semn că este nerăbdător să ajungă și să își ducă la bun sfârșit planurile. Nu toți fanii au fost fericiți cu decizia lui, unii criticându-l dur în comentarii pentru faptul că partenera lui a rămas singură cu fiica lor acasă.

”Astăzi zbor în America și am zis să fac un daily vlog sau daily talk. Să vă arăt și vouă ce fac două săptămâni în Los Angeles. Evident că locurile din avion nu sunt făcute pentru oameni ca mine cu picioare lungi, dar asta este. Am decolat, abia aștept să facem multă muzică și să vă arăt și vouă cum se lucrează aici și ce locuri vedem în Los Angeles. Am închiriat o mașină și îi dăm frumos spre studio! Aici o să avem studioul.”, a spus Smiley, pe Tik Tok.SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---