Showbiz

Cătălin Scărlătescu, despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi la cuțite și despre nuntă: „Dacă nu își dedică un pic de viață copilului…”

schedule 05 mai 2023, 10:38

Cătălin Scărlătescu, despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi la cuțite și despre nuntă: „Dacă nu își dedică un pic de viață copilului…”
Sursa foto: YouTube Chefi la cutite

Cătălin Scărlătescu a dat câteva declarații despre prietena și colega sa de la Chefi la cuțite, Gina Pistol, care în urmă cu ceva timp a declarat faptul că se retrage din televiziune și care acum face ultimele pregătiri pentru nuntă. Îndrăgitul chef crede că este normal cum procedează și chiar a zis ce ar face și el, dacă s-ar afla în situația iubitei lui Smiley.

Cătălin Scărlătescu, despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi

Plecarea Ginei Pistol de la Chefi la cuțite a fost una șocantă pentru multă lume, dar nu și pentru colegii ei de la Antena 1 care i-au înțeles pe deplin decizia. Cătălin Scărlătescu, de exemplu, chiar a dat câteva declarații despre acest aspect, spunând că era de așteptat să se întâmple lucrurile în felul acesta, pentru că a avea un copil este cea mai mare fericire din viața partenerei de viață a lui Smiley și este normal, după părerea sa, să își dorească să își dorească a-și dedica o parte din viață lui Josephine.

Mai apoi, a recunoscut că dacă ar avea la rândul lui parte de o asemenea bucurie, cel mai probabil, ar reacționa la fel. Televiziunea ocupă foarte mult timp, iar el petrecâd ore în șir pe platourile de filmare, știe cel mai bine cât de greu este să te ocupi și de carieră, dar și de familie în același timp, așa că o înțelege pe deplin.

 „Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma…
Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru fanatik.ro.


Între timp, Gina Pisto și Smiley se pregătesc pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și anume nunta, unde blondina a anunțat că va purta două rochii. Au mai rămas câteva zile până atunci, iar fanii sunt foarte curioși să vadă cum va decurge totul. De asemenea, fostul concurent de la America Express a zis clar că de data aceasta nu are de gând să gătească, deși la botez s-a ocupat de anumite lucruri, ci doar vrea să se bucure de eveniment, să se distreze și să mănânce.

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri (n.r.: grătar). La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei!”, a mai zis el.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---