Showbiz

Gina Pistol și Mihai Morar, primele reacții după ce au aflat că jurații de la Chefi la cuțite se retrag: „Un singur comentariu...”

schedule 14 oct. 2023, 07:40

Gina Pistol și Mihai Morar, primele reacții după ce au aflat că jurații de la Chefi la cuțite se retrag: „Un singur comentariu...”
Sursa foto: YouTube AntenaPLAY & Chefi la cutite

Gina Pistol și Mihai Morar au avut niște reacții neașteptate în ceea ce privește retragerea celor trei jurați din cadrul emisiunii de la Antena 1. Ce mesaj i-a trimis omul de radio Monei Segall!

Gina Pistol și Mihai Morar, reacții despre jurații de la Chefi la cuțite

Vestea că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul emisiunii Chefi la cuțite a uimit o țară întreagă. Aceștia au refuzat să se prezinte la filmările noului sezon, motiv pentru care postul de televiziune a fost nevoit să comunice lucrul acesta. Jurații au pus renunțarea lor la proiect pe fondul oboselii, deși după cum au susținut cei din echipă, a existat o pauză de șase luni între sezoane.

După ani buni în care au făcut deliciul telespectatorilor, cei trei chefi au considerat că a venit vremea să se retragă și să le cedeze locul altora, iar mai multe persoane publice și-au dat și ele cu părerea despre situația de față, printre acestea aflându-se și Mihai Morar.

Omul de radio nu a zis prea multe de comentat, ci doar faptul că are mare încredere că producătoarea emisiunii, Mona Segall, va face față cu succes acestei situații de criză, datorită experienței de ani de zile pe care o are în televiziune. În plus, a dat de înțeles că jurații au fost nerecunoscători și că nu merita ca ea să treacă prin așa ceva sub nicio formă.

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani. Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a transmis Mihai Morar, în mediul online.
Contactată și rugată să își exprime și ea opinia despre retragerea celor trei jurați de la Chefi la cuțite, Gina Pistol a refuzat să vorbească despre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu sau Cătălin Scărlătescu și speră ca oamenii să înțeleagă de ce nu dorește să ofere declarații în acest sens.
„Îmi cer scuze, dar nu vreau să comentez absolut nimic pe tema asta… la revedere și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a zis prezentatoarea, pentru cancan.ro.


”Antena 1 anunță înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuțite continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând”, a transmis postul de televiziune, pe rețelele sociale.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---