Showbiz

Ce au mâncat invitații la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Mirii ar fi putut pleca acasă cu peste 150 de mii de euro

schedule 28 mai 2023, 09:58

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor curioși. Ce au mâncat invitații la petrecere sau cât a „mers” darul sunt doat câteva dintre curiozătățile oamenilor.

Smiley, despre meniul de la nuntă

Ziua de 27 mai a fost extrem de importantă pentru Gina Pistol și Smiley, care au devenit oficial soț și soție. Oricât de ocupați ar fi fost, cei doi îndrăgostiți și-au găsit și timp pentru a oferiu un interviu amplu despre una dintre cele mai importante zile din viața lor, fiind extrem de fericiți că toate persoanele dragi lor le vor fi aproape, că a ieșit totul așa cum și-au imaginat și că au întemeiat o familie în adevăratul sens al cuvântului. Fiica lor, Josephine, a fost și ea prezentă la evenimente, până la un moment dat, pentru că având doar doi ani, are rutina ei de somn, iar părinții ei nu au dorit să o scoată din aceasta.

Antrenorul de la Vocea României și prezentatoarea de la Chefi la Cuțite au avut parte de o zi cu totul și cu totul specială. Dacă la cununia civilă niciunul dintre ei nu a avut prea mari emoții, la cea religioasă situația a fost una cu totul și cu totul diferită, pentru că Gina Pistol a avut mari emoții și și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Nu au lipsit nici întrebările legate de meniu. Ei bine, Smiley a declarat că invitații lor au avut pe masă de la aperitiv la grătare, dar nu au lipsit sarmalele sau peștele. Au dorit, inițial, să facă și proțap, dar s-au răzgândit, deoarece nu și-a dorit să miroasă a grătar toată seara, fiind oricum suficientă mâncare.



Se mănâncă sarmale, se mănâncă și pește și aperitiv și mâncare, grătare. Proțap n-am făcut că am zis că nu vrem să fie fum ca să miroasă a grătar în toată seara”, a declarat Smiley, pentru cancan.ro.

Conform aceleiași surse, darul de la nunta lor nu a fost unul obișnuit, ci unul care s-ar fi apropiat de 1000 de euro, ceea ce înseamnă că mirele și mireasa ar fi putut pleca acasă cu undeva la 150.000 de euro, fără a se calcula suma primită din partea nașilor. Rămâne de văzut dacă soții vor face declarații oficiale în acest sens, dar cert este că nu este vorba deloc despre puțini bani.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---