Showbiz

Dinu și Jean Gavril au mers la Chefi la Cuțite. Care a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, după ce i-a văzut

schedule 29 mar. 2023, 09:03

Dinu și Jean Gavril au mers la Chefi la Cuțite. Care a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, după ce i-a văzut
Sursa foto: YouTube Chefi la Cutite

Cea mai recentă ediție a emisiuii Chefi la Cuțite a venit la pachet cu o surpriză imensă pentru telespectatori, dar mai ales pentru cei care sunt fani America Express, deoarece pe micile ecrane și-au făcut apariția Dinu și Jean Gavril. Aceștia au adus în atenția chefilor un preparat inedit, iar reacția lui Cătălin Scărlătescu a fost una cu totul și cu totul neașteptată.

Dinu și Jean Gavril, la Chefi la Cuțite

Dinu și Jean Gavril nu au mai gătit niciodată și au luat această decizie de dragul emisiunii Chefi la Cuțite, dar mai ales pentru faptul că au dorit să îi facă o surpriză lui Cătălin Scărlătescu. Cei doi frați au dorit să gătească un preparat cu totul și cu totul special pentru ei, pe care l-au degustat în Marea Caraibilor. Nu le-a ieșit așa cum au sperat, deși au plănuit să nu se certe, așa cum o făceau de fiecare dată în America Express, dar s-au bucurat de experiență din tot sufletul lor.

„N-am gătit niciodată împreună, și nici separat. Deci, hai să fim atenți și să ne împărțim task-urile, pentru că ne dăm cap în cap. Nu a intrat în bucătărie în viața lui (...) Noi vrem să îi facem o surpriză lui Scărlătescu și am venit să gătim ceva ce am degustat în Marea Caraibilor și sperăm să ajungem cât de cât cu gustul de supa aia. Mi-a mâncat sufletul creveții în America. Îmi mănâncă sufletul și aici. E supă cu creveți și fructe de mare. Faza e că ea o supă, o tocăniță. Astăzi, plănuim să nu ne certăm, adică cel puțin așa ne dorim”, a declarat Jean Gavril, la Chefi la Cuțite.

Ca și la America Express, între cei doi frați au apărut și neînțelegeri în ceea ce privește alegerea preparatului pe care să îl aducă în fața celor trei chefi, dar până la urmă, au reușit să ajungă la un numitor comun. După ce și-au dat toată silința ca supa din fructe de mare să iasă așa cum trebuie, au așteptat cu sufletul la gură reacția lor, dar mai ales pe cea a fostului concurent de la America Express, Cătălin Scărlătescu.

Partenerul de viață al Doinei Teodoru a rămas cu gura căscată, când a văzut că frații Gavril se aflau în spatele preparatului respectiv, care nu l-a dat pe spate. Cu toate că supa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, Dinu și Jean au obținut două cuțite, cele pentru invitați, ceea ce le-a adus zâmbetul pe buze. Cătălin Scărlătescu i-a descris ca fiind cei care, ori de câte ori trebuiau să câștige, o dădeau în bară.

„N-a avut nicio treabă. Vă fac cunoștință cu echipa care, de fiecare dată când trebuia să câștige, mai avea atât și își dădeau cu stângul în dreptul”, a zis Cătălin Scărlătescu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9736 RON
-0.00080
USD
USD: 4.627 RON
-0.05730
GBP
GBP: 5.827 RON
0.00380
HUF
HUF: 1.293 RON
0.00350
BGN
BGN: 2.5429 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.3208 RON
0.01850
Convertor valutar

Rezultat: ---