Showbiz

Ce echipă a fost eliminată de la America Express: „A plecat cel mai puternic zâmbet”

schedule 23 feb. 2023, 06:40

Ce echipă a fost eliminată de la America Express: „A plecat cel mai puternic zâmbet”
Sursa foto: YouTube America Express

În ediția de seara trecută a emisiunii America Express, o altă echipă a fost eliminată, aducând astfel tristețe în sufletele colegilor lor care s-au atașat de ei și care își formeseră o părere extrem de bună despre aceștia. Iată despre cine este vorba.

Eliminare neașteptată la America Express

Emisiunea America Expresss a ajuns la jumătate. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Dinu și Jean Gavril au fost cei care și-au asigurat locul pentru următorea etapă din Columbia, câștigând jocurile pentru imunitate. Nu au fost la fel de norocoși cei care au intrat în cursa pentru ultima șansă și anume Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, Nelu Cortea și Cătălin Borcdea, dar și Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, cei din urmă nefiind suficient de rapizi pentru a se salva.

Deși erau foarte apreciați de ceilalți și nimeni nu își dorea real să scape de ei,  Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au ajuns ultimii la Irina Fodor, cu mult timp după adversarii lor.
Din păcate, dragonul a fost roșu, iar cei doi au fost nevoiți să își ia la revedere de la colegii lor, dar și de la întreaga aventură America Express. Ovidiu Buta a zis că se aștepta, într-o oarecare măsură ca totemul să fie unul roșu, ceea ce înseamnă că drumul lor a ajuns la final. De asemenea, a recunoscut că nu ar fi făcut niciodată această cursă într-un alt context, iar dacă ar avea șansa să o ia de la capăt, ar face lucrurile în același mod și cu aceiași oameni.
„Așa cum bănuiam, totemul nu era ceea ce trebuie și asta pune capăt unui drum extrem de lung (...) În viața mea, nu aș fi făcut această cursă, dar dacă e să o luăm de la capăt, tot așa vreau să facem. Cu același grup, cu aceiași oameni”, a declarat Ovidiu Buta, după eliminare.

Bie Adam, Puya și Melinda, dar și Bordea au ținut să își exprime imediat regretul față de eliminarea lor, vloggerița fiind de părere că a plecat cel mai puternic zâmbet, iar cei doi soți își doreau să rămână, pentru că au o energie aparte și chiar și în momentul eliminării.

“A plecat cel mai puternic zâmbet”, a zis Bie Adam, la Antena 1.
„Ei erau în continuare veseli, asta m-a bucurat. Eu îmi doream să rămână”, au spus și Puya și Melinda, mai apoi.

Cătălin Bordea crede că momentul a fost unul foarte emoționant, deoarece s-au atașat forte tare de ei și nu ar fi dorit ca lucrurile să stea în felul acesta, doar că este un concurs, iar mai devreme sau mai târziu, aceasta va fi soarta tuturor.

„S-a lăsat o liniște atât de apăsătoare. Chiar a fost emoționant, pentru că te atașezi de ei. Noi ne-am atașat de ei. Toți ne-am atașat de ei”, a zis Cătălin Bordea la rândul lui.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---