Showbiz

Ce echipă a fost eliminată de la America Express: „Îmi e atât de greu acum, pentru că...”

schedule 16 nov. 2023, 07:19

Eliminare total neașteptată la America Express. Ce echipă a plecat din concurs și cum au reacționat celelalte echipe, după ce au văzut că soarele era roșu.

Ce echipă a fost eliminată de la America Express

Încă o echipă a fost eliminată din cadrul competiției America Express, în cea mai recentă ediție. Nimeni nu se aștepta la acest verdict, iar reacțiile colegilor au fost unele foarte emoționante. Cei care au fost în pericol de a pleca din concurs și au intrat în cursa pentru ultima șansă au fost Ionuț Ruse și George Tănase, Ada Galeș și Tony, dar și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Având în vedere că în urmă cu doar o săptămână soarele a fost roșu, iar Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, concurenții au sperat ca de data aceasta să fie verde și să fie salvați, dar nu a fost deloc așa. Astfel, ultimii care au ajuns la Irina Fodor și anume Ionuț Rusu și George Tănase au plecat din concurs.

Prezentatoarei i-a fost greu să vorbească despre parcursul celor doi și i-a rugat să promită că vor face parodii amuzante, ca în anii trecuți, spunând în același timp cpă energia pe care o au nu se compară cu nimic și că își dorește enorm ca ei să poată continua curs, doar că din păcate, există niște reguli pe care trebuie să le respecte.

„Îmi e atât de greu acum, pentru că energia pe care mi-au transmis-o când au venit la mine nu se compară cu nimic din ce am simțit până acum de la ei. Au venit cu chef și energie. Îmi doresc din tot sufletul să poată continua cursa pentru ei!”, a zis Irina Fodor, la America Express.

Ceilalți concurenți nu au rămas indiferenți în fața verdictului final și au regretat enorm că ei au fost nevoiți să părăsească emisiunea.

„Ne pare rău că pleacă băieții! Îmi par niște oameni ok, buni și amuzanți. Nu îmi doream să plece acasă”, a zis Ada Galeș, după eliminarea lor.

Ionuț Rusu și George Tănase nu și-au mai putut abține nici ei lacrimile, le-au mulțumit tuturor pentru experiența de care s-au bucurat și au transmis că a fost o plăcere pentru ei să fie pe ”Drumul Soarelui”.

„Asta este, nu-i problemă! Ne-a făcut o deosebită plăcere! Vă mulțumim, ne-am distrat!”, au mărturisit concurenții, după eliminarea lor din concurs.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---