Showbiz

George Tănase, atac de panică în America Express. Concurentul a trăit un coșmar: ”Am început să mă sufoc”

schedule 15 nov. 2023, 07:53

George Tănase a avut un atac de panică în America Express, din cauza faptului că el și Ionuț Rusu nu s-au descurcat prea bine la autostop. A simțit că va ceda, iar după ce și-a revenit a explicat prin ce a trecut în acele clipe, în care s-a așezat pe marginea drumului.

George Tănase, atac de panică în America Express

Echipa formată din George Tănase și Ionuț Rosu este, de regulă, cea care are mereu glumele la ea, dar faptul că în cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, concurenții nu au avut noroc la autostop i-a dezavantajat. Aceștia își doreau foarte mult să găsească o mașină care să îi ajute să ajungă mai repede la următoarea misiune, dar nimeni nu oprea nici măcar să îi asculte, lucru care i-a scos din sărite.

George Tănase a avut cel mai mult de suferit, stresul și oboseala prin care treceau în fiecare zi spunându-și cuvântul și în cazul lui. Acesta a simțit, la un moment dat, că nu mai poate și s-a așezat pe marginea drumului. În prima parte, el a simțit o durere de cap insuportabilă și una în piept, sub forma unor înțepături.

Deși colegul și prietenul lui, Ionuț Rusu, a încercat să îl ajute, nu a putut face mare lucru pentru el. Nu mai avea aer, simțea că se sufocă și a avut nevoie de câteva minute bune pentru a se liniști. Ceea ce l-a adus în starea aceea a fost legată de faptul că niciun șofer nu oprea și că nici măcar nu li se dăde șansa de a-și spune povestea, așa cum se întâmpla de fiecare dată.

Starea de anxietate și atacul de panică au trecut repede, și-au continuat cursa, dar au pierdut timp și nu au reușit să se claseze pe primul lor.

„Mă doare capul de mor! La un moment am început să simt în piept o durere, ca niște înțepături. Am început să simt că nu mai am aer și să nu mai văd bine. Nu știu ce a fost cu mine, am început să mă sufoc, cred că de supărare. Nu reușeam nici să ne spunem povestea unor oameni. Oamenii de aici erau mega reticenți, ne era foarte greu. Nu am fost niciodată așa. S-au adunat multe anxietăți, supărări. Sunt trist”, a povestit George Tănase, în America Express.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---