Showbiz

Cutremur de 6,6 pe scara Richter în Columbia. Irina Fodor, prinsă în mijlocul acestuia: „Mai dormi acum, dacă poți!”

schedule 25 mai 2023, 11:51

Cutremur de 6,6 pe scara Richter în Columbia. Irina Fodor, prinsă în mijlocul acestuia: „Mai dormi acum, dacă poți!”
Sursa foto: Instagram Irina Fodor

Nici nu a ajuns bine în Columbia, că Irina Fodor a avut parte de o întâmplare cu totul și cu totul neașteptată. Partenera de viață a lui Răzvan Fodor a fost prinsă în mijlocul unui cutremur de 6,6 pe scara Richter. Iată ce a postat la Story, imediat după aceea!

Irina Fodor, în mijlocul cutremurului din Columbia

Zilele acestea, vor începe filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii America Express, iar prezentatoarea, echipele și echipa de producție sunt pregătiți pentru ceea ce urmează, dar nimeni nu era pregătit pentru ceea ce s-a întâmplat în urmă cu doar câteva ore. Vedeta și-a ținut fanii la curent, așa cum o face de fiecare dată, iar faptul că a fost prinsă în mijlocul unui cutremur de 6,6 pe scara Richter, în Columbia, i-a întrerupt somnul.

Irina Fodor este fericită că prezintă și sezonul acesta al emisiunii America Express, una dintre cele mai iubite și urmărite emisiuni din România, care îi are concurenți de data aceasta pe Alexia Eram și Aris, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, și Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, dar și Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș. Toți își doresc să reziste cât mai mult în concurs și, de ce nu, să câștige, dar rămâne de văzut cine se va descurca mai bine și cine va ridica trofeul deasupra capului.

Recent, aceștia au plecat peste hotare, unde vor parcurge „Drumul Aurului”, trecând pe rând prin Columbia, Ecuador și Argentina, iar prima impresie nu a fost tocmai una bună. Îndrăgita prezentatoare le-a arătat fanilor cum a fost întâmpinată în prima țară, unde a avut loc un cutremur. Cel mai important este că soția lui Răzvan Fodor este în afara oricărui pericol, dar asta nu înseamnă că oamenii nu și-au făcut griji pentru ea și că nu au bombardat-o cu mesaje.

Cei dragi speră că vor fi feriți de astfel de situații complicate și că se vor întoarce cu bine acasă, peste aproximativ două luni, când se vor termina filmările pentru America Express 2024.

„Așa întâmpinare? Ce să zic... n-a fost prea drăguț din partea lui. Mai dormi acum, dacă poți!”, a transmis Irina Fodor, la Story.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9695 RON
0.00350
USD
USD: 4.6078 RON
0.00070
GBP
GBP: 5.8126 RON
0.00410
HUF
HUF: 1.2621 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5409 RON
0.00170
CHF
CHF: 5.1124 RON
-0.02100
Convertor valutar

Rezultat: ---