Showbiz

Cine sunt concurenții America Express 2024. Ei vor pleca pe „Drumul Soarelui”

schedule 19 mai 2023, 10:28

Cine sunt concurenții America Express 2024. Ei vor pleca pe „Drumul Soarelui”
Sursa foto: Instagram America Express

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon el emisiunii America Express se apropie cu pași repezi, iar cele nouă echipe care vor lupta pentru marele premiu, pe „Drumul Soarelui”, au fost deja confirmate. Iată cine sunt cei care vor pleca în aventura vieții lor, în perioada următoare!

Concurenții America Express 2024

America Express 2024 va avea un sezon cu totul și cu totul special, mai ales că se va filma pe „Drumul Soarelui” ceea ce înseamnă că toate cele nouă echipe vor trece pe rând prin Columbia, Ecuador și Argentina, în zone poate la fel de periculoase precum cele din sezonul anterior, unde concurenții erau păziți și unde au avut momente în care s-au temut real pentru viața lor.

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că echipele care au ales să facă parte din cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 sunt nouă la număr și sunt formate din:  Alexia Eram și Aris, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, și Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, dar și Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș.

Alexia Eram, de exemplu, este foarte încântată de proiectul din care a acceptat să facă parte, tocmai pentru că atât ei, cât și fratelui său le place acest format în care își vor testa limitele într-un mod special. Tot ea a zis că nici în clipa de față nu sunt siguri că au idee în ce s-au băgat și ce anume îi așteaptă pe „Drumul Soarelui”, dar ambii sunt siguri că va fi una dintre cele mai interesante experiențe din viața lor. Își doresc să trăiască fiecare moment la cote maxime, să învețe cât mai multe lucruri, să descopere oameni și locuri noi, dar mai ales să rămână cu amintiri frumoase.

Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de 𝗔𝗠𝗘𝗥𝗜𝗖𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 𝗥𝗢𝗠𝗔𝗡𝗜𝗔 (@americaexpressromania)


“Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri, și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii “frați adulți”:)., a declarat Alexia Eram, pentru Antena 1.

Fratele ei, Aris, se bucură la fel de tare că va face parte din acest proiect și este, de asemenea, curios de ce este în stare să facă. Rămâne de văzut cât de bine vor face față provocărilor din America Express, dar un lucru este cert și anume faptul cp fanii competiției așteaptă cu mare drag următorul sezon.

“Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a «experiență ce trebuie trăită». Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!”, a zis la rândul lui Aris Eram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00060
USD
USD: 4.6712 RON
-0.00250
GBP
GBP: 5.7677 RON
0.04480
HUF
HUF: 1.2603 RON
0.00070
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.1247 RON
0.01570
Convertor valutar

Rezultat: ---