Showbiz

Cine este Iuliana Pepene de la America Express. Cum a ajuns în echipa Antenei 1

schedule 08 iun. 2023, 14:55

Iuliana Pepene a răspuns pozitiv ofertei de a participa la America Express și este pregătită să înfrunte greutățile de pe Drumul Soarelui alături de colega sa, jurnalista Sonia Simionov. Află cum a ajuns în echipa Antenei 1. 

Cine este Iuliana Pepene de la America Express

Iuliana Pepene este prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1. S-a născut la Brașov, pe 26 aprilie 1991, și spune că nu suportă compromisurile, admițând că singurul pe care consideră că l-a făcut în viață a fost acela de a se muta la București, dar nu regretă decizia. S-a înscris la Intact Media Academy și, până să termine studiile, a fost cooptată în echipa Antenei 1. 

Printre cei care i-au fost profesori se numără Dani Oțil, iar prima apariție pe sticlă a fost ca prezentator al știrilor din meteo, la Observator. Lăsând sectorul profesional deoparte, în ceea ce privește timpul liber, Iuliana Pepene este pasionată de motoare și de tot ce îi crește adrenalina. Ba chiar este și copilot la raliuri. 

Iuliana Pepene și Sonia Simionov, despre America Express 2024

Iuliana Pepene și Sonia Simionov se cunosc de câțiva ani buni și sunt colege la Antena 1. Prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1 este de părere că echipa lor va reprezenta o „amenințare' pentru ceilalți concurenți.

„Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show.
Sunt un om activ, nonconformist , cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel. Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe', a spus Iuliana Pepene, potrivit a1.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---