Showbiz

Iuliana Doroftei a rămas însărcinată cu miliardul Daniel Dines. Ce părere are Cătălin Botezatu despre relația lor: „Este o fată deșteaptă”

schedule 14 dec. 2023, 10:45

Iuliana Doroftei a rămas însărcinată cu miliardul Daniel Dines. Ce părere are Cătălin Botezatu despre relația lor: „Este o fată deșteaptă”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Iuliana Doroftei a rămas însărcinată cu miliardul Daniel Dines, la scurt timp după ce acesta s-a separat de soția lui. Ce părere are Cătălin Botezatu despre relația lor și ce a spus despre sarcina fostei concurente de la „Bravo, ai stil!”

Iuliana Doroftei a rămas însărcinată cu miliardul Daniel Dines

Iuliana Doroftei a devenit cunoscută odată cu participarea la „Bravo, ai stil!”, de unde a și plecat cu premiul cel mare. Tânăra nu a pierdut vremea deloc și a profitat de faptul că și-a făcut o comunitate mare de fani pe rețelele sociale și a încercat să le fie mereu aproape și să îi țină la curent cu tot ceea ce se petrecea în viața sa. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, iar fosta concurentă a competiției de la Kanal D și-a dat contul de Instagram pe privat, semn că nu își mai dorește ca oricine să aibă acces la informații despre ea.

Nici pe plan personal nu îi este rău, după ce miliardul Daniel Dines a pus ochii pe ea și și-a lăsat soția de dragul său. Mai apoi, ea a rămas gravidă cu acesta, doar că lucrurile sunt mult mai complicate decât par, deoarece Alexandra, femeia alături de care iubitul Iulianei Doroftei a stat zece ani, nu acceptă separarea.

Femeia este foarte fericită că îi va dărui un copil miliardului și se afișează peste tot cu burtica de graviduță. Cătălin Botezatu a fost și el rugat să își dea cu părerea pe marginea acestui subiect și a spus că este normal ca un om atât de bogat să își dorească pe cineva ca ea alături de el, doar că speră că este vorba despre sentimente acolo, ci nu de altceva.

De asemenea, îndrăgitul designer a spus mai în glumă, mai în serios că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a pus mâna pe cine trebuie.

„Dacă a punctat acolo este o fată deșteaptă. Important este să fie vorba de sentimente, nu de altceva. Româncele frumoase au ajuns, oricum, de fiecare dată unde și-au dorit. Ea este o fată deosebită și era păcat să nu intre într-o relație cu un domn bogat. La fel și invers, un domn bogat trebuie să aibă lângă el o femeie frumoasă. Mă bucur că este gravidă, pot spune că și-a asigurat o rentă viageră importantă (n.r. râde). Dar, fără nicio ironie, bravo ei. Mă bucur că este gravidă, ce poate fi mai înălțător decât să aduci pe lume un copil?”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---