Showbiz

S-au încins spiritele la America Express. Sonia Simionov le-a atras atenția lui Aris și Alexiei Eram: „Lăsați frustrarea în altă parte”

schedule 24 oct. 2023, 08:08

S-au încins spiritele la America Express. Sonia Simionov le-a atras atenția lui Aris și Alexiei Eram: „Lăsați frustrarea în altă parte”
Sursa foto: YouTube America Express

S-au încins spiritele la America Express, după ce onia Simionov le-a atras atenția lui Aris și Alexiei Eram, dar i-a zis și judecătoarei că nu erau în regulă blugii pe care i-au făcut. Fiica Andreei Esca a avut o reacție dură.

S-au încins spiritele la America Express

De la ediție la ediție, probele din cadrul emisiunii America Express devin unele din ce în ce mai grele. În cea mai recentă ediție a competiției, toate cele nouă echipe au trecut printr-o probă în care erau nevoiți să își facă singuri câte o pereche de blugi, pe care să îi poarte pe tot parcursul zilei alături de alte obiecte vestimentare pe care ar fi urmat să le primească pe parcurs.

În timp ce unii au avut noroc, au nimerit mărimea și au făcut bine cusăturile, în cazul altora nu a fost deloc ușor și au pierdut destul de mult timp. Cei care au terminat ultimii proba cu pricina au fost Edward Sanda și soția sa, Cleopatra Stratan, care au greșit de nenumărate ori.

Când Alexia Eram și fratele ei, Aris, au ajuns la judecătoare și urmau să primească plicul pentru următoarea probă, au apărut în spatele lor Sonia Simionov și Iuliana Pepene, moment în care jurnalista i-a atras atenția judecătoarei că buzunarul lui Aris nu era tocmai în regulă și că nu aveau rucsacul în spate, motiv pentru care s-au încins imediat spiritele.

Ceea ce a deranjat-o pe Alexia Eram a fost faptul că ei deja fuseseră verificați, iar judecătoarea nu a avut nimic de comentat, dar ea și fratele ei au fost nevoiți să se întoarcă în urma comentariilor făcute de rivala lor, Sonia Simionov.

„În timp ce eram la verificare cu Fernanda, Sonia și cu Iuliana vin din spate. Normal că pe frații Eram îi lăsați să treacă și cu buzunarul desfăcut, ceea ce nu era adevărat, pentru că tocmai după ce ne-a verificat Fernada, ne-a spus că trebuie să ne întoarcem. (...) Lăsați frustrarea în altă parte. De ce spui niște lucruri când nu știi despre ce este vorba?”, a declarat Alexia Eram, la testitimonial.

Jurnalista a avut și ea ceva de zis în apărarea sa, deși nimic nu se poate compara cu valul de hate care a venit asupra sa, în mediul online, din cauza gestului total nepotrivit pe care l-a făcut și care a fost aspru criticat de internauți.

„În timp ce eram la verificare cu Fernanda, Sonia și cu Iuliana vin din spate. Normal că pe frații Eram îi lăsați să treacă și cu buzunarul desfăcut, ceea ce nu era adevărat, pentru că tocmai după ce ne-a verificat Fernada, ne-a spus că trebuie să ne întoarcem. (...) Lăsați frustrarea în altă parte. De ce spui niște lucruri când nu știi despre ce este vorba?”, a zis Sonia Simionov, la rândul ei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---