Showbiz

Alexandra și Andreea de la „Bravo, ai stil!”, la cuțite. Ce acuzații și-au adus concurentele

schedule 13 iun. 2023, 10:08

Alexandra și Andreea, concurentele de „Bravo, ai stil!” nu se au deloc la inimă, iar în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii de la Kanal D2, acestea s-au luat din nou la ceartă, în urma unei discuții pe care o avuseseră în platou. Cea care a vcenit prima cu acuzații la adresa colegei sale a fost Alexandra. Iată cum a decurs discuția lor!

Alexandra și Andreea de la „Bravo, ai stil!”, o nouă ceartă

Se încing din nou spiritele la „Bravo, ai stil!”, iar de data acesta din cauza unei dintre cele mai noi concurente ale emisiunii de ala Kanal D2 și anume Alexandra. Aceasta a fost deranjată de felul în care s-a comportat Andreea, în timp ce era la testimoniale și nu s-a putut abține să nu își exprime punctul de vedere și să îi ceară socoteală în acest sens. Astfel, în culise, noua concurentă a început un întreg scandal și a încercat să o pună pe rivala sa într-o lumină proastă, ceea ce nu a fost deloc pe placul telesptectatorilor, care i-au criticat comportamentul în comentariile din mediul online.

Ei bine, discuția nu a rămas doar în culise, ci a continuat și în platoul emisiunii, sub privirile curioase ale juraților, dar și ale celorlalte concurente. Alexandra a surprins-o pe Andreea în timp ce mergea la baie, când ea era la testimoniale, deși teoretic nu ar avea voie să circule prin acea zonă, într-un moment precum acela. I s-a părut o lipsă de respect față de ea faptul că Andreea se plimba, în timp ce dădea declarații, iar Andreea i-a zis clar că nu își dorea să îi audă declarațiile, ci doar să meargă până la baie, răspuns care nu a mulțumit-o deloc.

Unele dintre colege sale, Maria și Iris de exemplu, au sărit în apărarea Andreei, deși Alexandra era gata să o desființeze, fiind de părere că nu a făcut nimic ieșit din comun, mai ales că li s-ar putea întâmpla oricăreia dintre ele lucrul acesta, iar Alexandra a precizat că acestea au apărat-o pe Andreea, pe motiv că și ele au procedat în același mod.

După toate acestea, Alexandra a zis că nu va mai vorbi despre Andreea, dar fanii emisiunii cred că nu va dura pentru mult timp.

Ilinca Vandici: Andreea, simți că Alexandra îți caută nod în papură?
Andreea:  Da, s-au întâmplat câteva situații, dar sper că de acum nu se vor mai întâmpla. A făcut o precizare, că nu va mai vorbi despre mine.
Alexandra:  Da, am zis asta în culise, pentru că mi întâmplat un episod în care am simțit lipsă de respect față de mine, se plimba ca la promenade când eu dădeam testimoniale.
Alexandra:  Eu dădeam testimoniale și era ca la promenadă pe acolo, se limba.
Andreea:  Eram curioasă ce zici. Mă duceam la baie, draga mea, pe acolo e baia. Poate înveți și tu. E ok, ești nouă.
Alexandra:  Am învățat regulile mai bine decât tine. Conduita spune că trebuie să nu ne plimbăm pe hol în timp ce fetele sunt la testimonial.
Andreea:  Și cum mă duc eu la baie? Dacă gura ta bate în strună eu ce fac?
Alexandra:  Dar ce limbaj e ăsta? Eu sunt moară stricată? Sunt foarte relaxată, doar mă deranjează atitudinea ta. Tu pentru mine, din punctul ăsta, nu exiști!
Andreea:  E foarte stresantă pe creieri și vine cu niște chestii, că te-ai dus la baie, că stai pe telefon.
Alexandra:  Eu dispute cu această fată nu vreau să am, pentru că nu merită discuțiile și argumentele mele. Nu e nimeni ca ea, așa lipsită de respect ca ea.
Andreea:  Hai, hai...
Alexandra: Tu nu îmi spui mie „Hai, hai”, stai acolo liniștită și te machiezi. Eu nu te iau pe tine cu limbaj d-ăsta de cartier. Unde suntem aici? Pe câmp? La țară? Ce facem, dăm cu sapa?
Andreea:  Foarte civilizat. Un limbaj al unei domnișoare stilate. Eu zic să te oprești puțin, că ai deviat.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---