Showbiz

Alexandra a câștigat „Bravo, ai stil!” 2023. Acuzații dure la adresa producătorilor: „Să faceți închisoare toți!”

schedule 28 aug. 2023, 07:54

Alexandra a câștigat „Bravo, ai stil!” 2023. Acuzații dure la adresa producătorilor: „Să faceți închisoare toți!”
Sursa foto: YouTube Bravo ai stil

Alexandra a câștigat „Bravo, ai stil!” 2023, după ce a luptat în marea finală a emisiunii împotriva Mariei. Ce acuzații au primit producătorii, după ce fanii competiției au aflat deznodământul.

Scandal mare după ce Alexandra a câștigat „Bravo, ai stil!” 2023

Marea finală a emisiunii „Bravo, ai stil!” nu a fost deloc pe placul celor care au stat cu sufletul la gură și au urmărit întregul sezon. Oamenilor nu le-a venit să creadă că Alexandra a fost desemnată ca fiind „cea mai stilată femeie din România”, după ce a dat lupta finală împotriva Mariei, cea despre care mulți au spus că merita coroana, că a adus în platou cele mai bune ținute și că, încă de la intrarea sa în concurs, a reușit să impresioneze cu aparițiile sale.

Din nefericire pentru cei care au crezut în ea, Maria nu a primit suficient de multă susținere din partea celor de acasă, Alexandra fiind marea câștigătoare a celui de-al optulea sezon. Aceasta nici măcar nu a fost felicitată de către colegele sale din platou care au mers să o îmbrățișeze pe Maria, când Ilinca Vandici a anunțat că ea a câștigat, iar după aceea a transmis un mesaj de mulțumire care nu a fost deloc pe placul telespectatorilor.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat sansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil”, a declarat Alexandra, la Kanal D.



Asta nu este tot, producătorii emisiunii au primit și ei acuzații grave din partea oamenilor, comentariile fiind unele la care, cel mai probabil nu s-ar fi așteptat vreodată. Acestora li s-a zis zis că au fraudat finalul emisiunii și că ar merita să ajungă în spatele gratiilor, pentru cău au fost cumpărați de către concurentă. De asemenea, internauții au remarcat că deși erau sute de comentarii, nimeni nu se bucura pentru câștigătoare, iar mulți au zis clar că Maria are un talent vizibil în acest domeniu, lucru care a fost clar și pentru susținătorii celorlalte concurente.

 „Din 1200 de comentarii, nu vad unul care sa se bucure că a câștigat Alexandra. Care fani? Fraudă, Kanal D. Sa faceți închisoare toți! V-a cumpărat Alexandra.”, „Este indubitabil faptul că, după acest deznodământ, câștigătoarea din punct de vedere mediatic va fi Maria. Credibilitatea Alexandrei este deja pusă sub semnul întrebării, iar puținul respect pe care i-l purtam acesteia s-a risipit odată cu aflarea rezultatului. Totuși, este dezolant faptul cum fetei acesteia cu un talent vizibil până și pentru susținătorii celorlalte concurente i-a fost furată șansa de a se dezvolta profesional cu ajutorul financiar al premiului, fiind o potențială persoană de valoare în domeniul modei, după cum au declarat și jurații.
Showbiz-ul deja știe de relațiile Alexandrei (Castellano), este evident că ea este susținută de iubitul său din punct de vedere al banilor, așa că premiul a fost, în opinia mea, acordat fix cui îi putea lipsi. Este terifiant cum o potențială fraudă a sabotat viitorul unei tinere artiste doar pentru a oferi înstăriților ceea ce au deja.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---