Showbiz

Aza de la „Bravo, ai stil!” și-a cumpărat un apartament de lux: „M-au ajutat și părinții”

schedule 28 aug. 2023, 10:01

Aza de la „Bravo, ai stil!” și-a cumpărat un apartament de lux: „M-au ajutat și părinții”
Sursa foto: Instagram Aza Gabriela

Aza, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, și-a cumpărat un apartament de lux într-o zonă bună a Capitalei. Ce a declarat blondina despre achiziția sa și cui îi este recunoscătoare!

Aza și-a cumpărat un apartament de lux

Aza Gabriela a intrat în atenția oamenilor, odată cu participarea sa în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, unde deși nu a avut o prea mare susținere din partea telespectatorilor, a ajuns destul de departe în concurs. Pe micile ecrane, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu vocea sa, dând dovadă că este o persoană foarte talentată care adoră ceea ce face și care deși are doar 24 de ani, știe ce își dorește să facă în viață.

Ei bine, unul dintre cele mai mari visuri pe care le avea era acela de a-și cumpăra propriul apartament, iar de curând a reușit să facă lucrul acesta și este extrem de fericită. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a dat chiar și câteva declarații despre reușita sa, spunând încă de la bun început, că a mai avut un apartament pe care a decis să îl vândă, după care a pus banii deoparte, iar cu puțin ajutor din partea părinților, a reușit să se mute la casa ei. În clipa de față, lucrează la apartamentul ei cu patru camere care se află într-o zonă bună a Bucureștiului.

”Îmi doream de mult timp să achiționez un apartament, cu toate că am mai avut unul, dar l-am vândut, cumva am pus banii deoparte pentru a-mi lua un alt apartament nou, m-au ajutat și părinții mei, iar acum lucrăm la el. Este un apartament de trei camere, într-un cartier rezidențial destul de frumos în care mi-am dorit, în zona de nord a Bucureștiului. Chiar îmi doream foarte mult și cred că am așteptat un an și ceva să mi-l predea”, a declarat fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, pentru spynews.ro.



Știe deja cum ar vrea să arate totul, dar a dorit ca un specialist să se ocupe așa cum știe el mai bine de amenajarea locuinței sale, așa că a angajat un designer de interior care să facă lucrurile pentru ea. Deși i-ar fi plăcut să se implice mai mult, nu are timp suficient și pentru asta, dar are mai încredere în persoana pe care a ales-o. Viața Azei a fost una destul de ocupată, iar faptul că a fost concurentă în cel de-al optulea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” a ajutat-o să aibă o și mai mare vizibilitate.

”Am început să am și foarte multe concerte în ultima perioadă, proiecte noi, și pun banii deoparte pentru a strânge și pentru a mobila apartamentul. Mi-am luat un designer de interior, o tipă care mă ajută și ea îmi face tot, ea caută mobilă, ea vine la mine cu exemple, sfaturi, ea se ocupă de tot. Mie nici timpul nu prea îmi permite, dar de asta m-am și gândit că de ce nu, că și eu mă pricep la chestiile astea, dar nu am timp”, a mai povestit artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
0.00090
USD
USD: 4.5772 RON
0.01880
GBP
GBP: 5.7994 RON
0.00240
HUF
HUF: 1.2896 RON
-0.00050
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0733 RON
0.00400
Convertor valutar

Rezultat: ---