Showbiz

Milena, detalii despre competiția „Bravo, ai stil!”. Cum a ajuns ultima în clasament: „Am riscat foarte mult”

schedule 03 mai 2023, 14:20

Milena este una dintre concurentele acestui sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” și chiar dacă la început părea că se descurcă de minune, obținea steluțe și nu era în pericol de eliminare, acum se află pe ultima poziție în clasament și știe și ea că nu este un semn foarte bun. Ce a declarat la ”Bravo, ai stil! Backstage”!

Milena, despre competiția „Bravo, ai stil!”

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este una dintre cele mai urmărite de la noi din țară, spre surprinderea concurentelor care, cel mai probabil, nu se așteptau ca odată cu mutarea pe noul canal succesul să fie unul la fel de mare. Sezonul acesta, una dintre cele mai simpatice concurente este Milena, pe care cei din fața micilor ecrane o apreciază și o votează. Ei bine, în ultimele zile nu s-a descurcat prea bine din punct de vedere vestimentar și chiar a ajuns să se situeze pe ultimul loc în clasamentul steluțelor.

Ei bine, ea crede că a ajuns într-o asemenea ipostază, pe motiv că a decis să meargă la risc, deoarece miza ei nu este aceea de a câștiga marele premiu, ci să evolueze și să susțină tinerii designeri români și tinerii studenți, preferând să fie criticată de jurați, cu gândul la faptul că toți cei din fața micilor ecrane care se vor bucura să își vadă creațiile, în platoul emisiunii de la Kanal D2. Va continua să încerce lucruri noi pentru cei care îi urmăresc, chiar dacă nu obține puncte.

"Sunt ultima în clasament, recunosc. Am preferat să merg la risc, la mine miza nu este premiul. Am riscat foarte mult. Până acum nu am ales partea de mass-market, am ales să mă îndrept spre ceea ce mi-am dorit de la început și anume de a susține tinerii designeri români și tinerii studenți. Am preferat să fiu criticată, știind că ei în fața televizoarelor se vor bucura când își văd creațiile.", a zis Milena, la ”Bravo, ai stil! Backstage”.

Asta nu înseamnă că Milena nu ține cont de sfaturile pe care le primește din partea juraților și a dorit să clarifice și lucrul acesta, pentru că Alex Abagiu a dat de înțeles că nu îl ascultă. În cazul acela, concurentei i s-a părut potrivit felul în care s-a machiat pentru ținuta pe care a ales să o poarte, iar prietenele sale au fost cele care au îndrumat-o în acea direcție.

"Alexandru Abagiu mi-a făcut o observație că machiajul îmi face fața umflată, că nu mă avantajează și că nu îi ascult sfaturile, că pare că îl sfidez. Nu am ales să îl sfidez, a fost pur și simplu o întâmplare. Mie personal mi s-a părut că s-ar fi potrivit foarte bine ținutei pe care am ales să o expun și prietenele mele m-au sfătuit tot în acea direcție, una dintre ele fiind unul dintre modelele cu care lucrează Alexandru Abagiu. Acum am înțeles că nu era bine.", a adăugat concurenta.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---