Showbiz

Alexandra de la ”Bravo, ai stil!” le-a pus la zid pe colegele sale. Declarații dure despre Jasmine și Andreea

schedule 25 iul. 2023, 11:44

Alexandra, una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil!” a fost invitată să poarte o discuție sinceră, în care a vorbit printre multe alte lucruri legate de competiție și despre două dintre colegele sale pe care nu le are deloc la inimă. Iată ce a zis despre Andreea și despre Jasmine.

Alexandra de la ”Bravo, ai stil!”, cuvinte dure despre Jasmine și Andreea

Alexandra a stârnit multe discuții, încă de când a intrat în competiția ”Bravo, ai stil!”, tocmai pentru că era foarte vocală și pentru că nu i-a păsat niciodată de părerile negative pe care le oamenii despre ea. Nu de puține ori s-a certat ca la ușa cortului cu colegele sale, iar cea pe care nu o poate suporta deloc este nimeni alta decât Andreea, despre care a făcut foarte mult afirmații dure chiar și la ”Bravo, ai stil! Backstage”.

Ei bine, aceasta a spus despre colega sa faptul că tot ceea ce se face în spatele camerelor este foarte diferit de ceea ce văd oamenii și că a încercat să nu ducă toate certurile dintre ele mai departe să se ajungă la jigniri agresive sau la multe alte lucruri pe care fanii lor nu le-ar aprecia. În plus, ea a mai zis și că nu știe unde vor ajunge cu discuțiile, mai ales că după părerea sa, Andreea nu este calmă și nici prietenoasă sau zâmbitoare, ci neatentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Despre rivala sa din concurs a mai zis și că a întrecut anumite limite cu ea și că tot ce speră este ca situația dintre ele să iasă la lumină, pentru că nu este asumată așa cum ar fi trebuit.

"Ce se întâmplă în spatele camerelor este extraordinar de diferit față de ce manifestă ea în platou. Am încercat să țin conflictul cât de cât într-o marjă decentă, să nu ajungem la jigniri agresive, să ne îmbrâncim sau mai știu eu ce. Nu știu unde o să ducă lucrurile sinceră să fiu, pentru că simt că asta e ea și se manifestă fix cum îi vine cel mai ușor la mână. În spatele camerelor nu e aceeași persoană respectuoasă, docilă, calmă, care vorbește frumos și zâmbește.
Mă rezum la a spune că e neatentă. Andreea a trecut de anumite limite cu mine și sper să iasă la lumină situația. Sunt o femeie demnă, eu nu sunt mincinoasă, nu am niciun motiv să mint, mai ales cu privire la Andreea.Andreea face lucruri și trebuie evidențiate. A fost o împingere. Nu își asumă nimeni să spună că Andreea m-a atins.", a spus Alexandra, la ”Bravo, ai stil! Backstage”.

Nici Jasmine nu a scăpat de părerea Alexandrei despre ea. Aceasta a asemănat-o, încă din prima zi, cu Andreea, fiind de părere că au același comportament. În același timp, despre Jasmine a zis că este o persoană care o intrigă, cu care real ce discuta, dar care de cele mai multe ori o scoate din sărite. Mai știe despre ea și că este o concurentă puternică din multe puncte de vedere, doar că în această privință nu are ce să facă.

"Jasmine mă intrigă. Îmi place să vorbesc cu ea, chit că mă enervează, pentru că atunci când vorbesc simt că am cu cine. Chiar mă gândeam că dacă nu ai ști că are 21 de ani, nu te-ai gândi. Nu e 100% naturală în ceea ce face și ceea ce spune. Jasmine este foarte bine protejată. E un scut în jurul ei, ca o fortăreață.", a mai zis concurenta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---