Showbiz

Jasmine, despre experiența "Bravo, ai stil!". Fosta concurentă a spus tot ce a avut pe suflet: „Au votat masiv”

schedule 15 sept. 2023, 12:18

Jasmine, despre experiența  "Bravo, ai stil!". Fosta concurentă a spus tot ce a avut pe suflet: „Au votat masiv”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Jasmine a oferit un interviu sincer, în care a vorbit despre experiența "Bravo, ai stil!". Fosta concurentă a spus tot ce a avut pe suflet, dar a recunoscut că a fost și o perioadă frumoasă din viața sa de pe urma căreia a avut extrem de multe lucruri de învățat.

Jasmine, despre experiența "Bravo, ai stil!"

Jasmine a fost una dintre cele mai puternice concurente de la "Bravo, ai stil!" și chiar dacă a intrat ceva mai târziu în competiție, a reușit repede să se ridice la nivelul celorlalte concurente, motiv pentru care unii au crezut că ea va fi cea care va ridica trofeul deasupra capului, dar realitatea a fost alta. Marele premiu a fost luat de către Alexandra, ceea ce a dus la multe nemulțumiri din partea telespectatorilor. În ciuda faptului că nu a câștigat ea trofeul, experiența de care s-a bucurat în concurs a fost una unică din care a avut multe lucruri de învățat și pe care a trăit-o la intensitate maximă. S-a dedicat trup și suflet, iar cei dragi știu lucrurile acestea, dar și ea la fel ca toată lumea a fost dezamăgită de ultima ediție.

"Eu am trăit totul la intensitate maximă și asta fac în general cu lucrurile. Am spus, când am intrat, că nu vreau să iau lucrurile personal și nu neapărat să joc un rol, cât să mă apăr, dar nu am putut.Am fost trup și suflet până la capăt, iar finalul și mna.. asta poate să confirme toată lumea, finalul a fost neașteptat! Am spus ceea ce efectiv gândea totă lumea", a declarat Jasmine, pentru WOWnews.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D avea deja o comunitate mare de fani care a susținut-o pe tot parcursul concursului. Este recunoscătoare pentru toată energia bună și pentru toate mesajele pe care le-a primit din partea lor și știe sigur că a fost votată masiv și că merita mai mult decât a primit, dar până la urmă nu mai pote da timpul înapoi, așa că preferă să se bucure de lucrurile frumoase care vor urma.

"A fost foarte emoționant pentru mine. Cumva m-am încărcat cu foarte multă energie bună de acasă, de la persoanele care m-au urmărit în online pentru că eu făceam live în continuu cu câteva zile înainte de finală. Stăteam non- stop pe live cu susținătorii mei, cei din comunitatea mea, dar și cei care s-au alăturat din celelalte comunității, cum ar fi cea a fratelui meu sau ai altor influenceri din branșă. Au votat masiv. Am primit mesaje de la oameni care votau de câte 50 sau 100 de ori, oameni care mă susțineau și care mă voiau câștigătoare și cumva ei mi-au dat puterea, dar și încărcătura aceasta emoțională. Voiam să-i fac mândri că au votat cu mine și pentru mine finala a fost o întreagă emoție", a adăugat Jasmine.

Odată cu terminarea filmărilor, influencerița și-a propus să se întoarcă la activitatea sa în mediul online, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care le-a neglijat odată cu intrarea sa în concurs. Are, de asemenea, câteva contracte pe care nu a reușit să le onoreze, dar și multe cereri noi și oameni care i-au scris că își doresc să o includă în proiectele lor și să o semneze, ceea ce înseamnă foarte mult pentru ea.

"Mă întorc la activitățile mele din online pe care le-am neglijat cât am fost la Bravo. Nu am apucat să îmi onorez toate colaborările și urmează alte proiecte, de ce nu film, nu știu?! Vedem, nu vreau să dau din casă, dar eu am tot fugit, m-am dus să mă relaxez și tot primeam mesaje de colaborări, de proiecte. Urmează să am mai multe meeting-uri, cumva pentru mine finalul Bravo și așa e și normal să se întâmple, a fost un boom. În dm-ul meu am primit foarte multe mesaje de la persoane care vor să mă semneze și să mă includă în proiecte și până la urma despre asta este vorba",  a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---