Showbiz

Maria de la "Bravo, ai stil!" a aruncat cu săgeți în colegele sale. Se vede deja câștigătoare: „Sper să le fie frică de mine”

schedule 23 mai 2023, 11:02

Maria a fost invitată la  la "Bravo, ai stil", Backstage, unde a dat detalii despre persoana care a susținut-o și care o susține în acest proiect, despre faptul că se vede câștigătoarea concursului deja, dar a precizat cu zâmbetul pe buze și faptul că speră ca fetelor să le fie frică de ea în adevăratiul sens al cuvântului, deaorece asta ar însemna în mod clar că este o concurentă puternică.

Maria se vede deja marea câștigătoare

Maria este una dintre cele mai noi concurente ale emisiunii "Bravo, ai stil!", iar recent aceasta a oferit un interviu sincer despre proiectul din care face parte și a început prun a vorbi despre persoana care a susținut-o mereu și care este chiar și acum alături de ea și anume partenerul ei de viață. Acesta o ajută chiar și atunci când este nevoită să facă shopping, ea fiind nevoită doar să îi scrie ce anume să cumpere și de unde, iar el se ocupă și este foarte recunoscătoare în acest sens.

"Da, el m-a susținut și încă mă susține foarte mult.Îl am pe el și așa practic mă pot echilibra și cu job-ul pe care îl am și cu filmările de aici. Altfel ar fi un mare haos. Când nu pot eu poate el, îmi ia genți, pantofi, tot ce am nevoie. Eu doar îi fac o notiță, îi scriu exact ce am nevoie și de unde și el se ocupă. Când nu pot eu, el mă ajută.Lucrează în același domeniu, dar pe parte bărbătească. Nu este pe partea de damă și câteodată avem discuții vis-a-vis de sfaturile pe care mi le dă. El nu poate să își imagineze, dar în același timp îmi dă niște păreri foarte constructive pe care le aplic și aici", a declarat Maria, "Bravo, ai stil", Backstage.

Nu este prima dată când Maria demonstrează faptul că este o persoană ambițioasă care, de cele mai multe ori, reușește să obțină tot ceea ce și-a propus. Concurenta se vede deja câștigătoare și crede că așa și trebuie să fie, nefiind greșit sin partea niciuneia dintre ele să se vadă cât mai departe în concurs sau chiar în marea finală. Indiferent de rezultatul final, ea se va vedea mereu câștigătoare, deoarece va câștiga experiență și foarte mulți oameni frumoși în jurul ei.

"Da, am precizat și anterior. Este absolut normal și cred că fiecare dintre noi ar trebuit să se simtă câștigătoare pentru că asta ne menține în competiția și ne face puternice. Să dăm tot ce e mai pun în platou. În punctul acesta, mă consider o câștigătoare. Și indiferent cum va fi, eu tot o câștigătoare o să mă simt pentru că o să câștig foarte multă experiență, foarte mulți oameni frumoși. O să câștig ceva și asta este important pentru mine", a mai declarat Maria

Mai apoi, Maria a ținut să menționeze faptul că ar putea vorbi despre stil la nesfârșit, pentru că o pasionează și pentru că îi place să afle lucruri noi sau să le ofere ea altora sfaturi. Concurenta emisiunii de la Kanal D2 a mai precizat că este sinceră în legătură cu alegerile vestimentare pe care le fac colegele ei și procedează, în opinia sa corect, fiindcă toate se află în platou pentru același lucru și anume marele premiu al emisiunii. Mai mult de atât, Maria speră ca fetelor să le fie teamă de ea, pentru că asta înseamnă că este o concurentă puternică.

"Îmi place să vorbesc despre stil și pot să vorbesc la nesfârșit.(...) Zic ce îmi place și ce nu îmi place fără menajamente față de persoanele din fața mea pentru că până la urma despre asta este vorba, să fim sincere și să spunem ce credem și fără menajamente pentru că nu este cazul. Suntem niște concurente, toate concurăm pentru același câștig și trebuie să fim sincere.
Eu sper să le fie teamă celorlalte colege de mine. Cred că le este, cu siguranță pentru că asta înseamnă să fii o concurentă puternică în emisiune și cred că sunt. Am mai primit câteva păreri din partea concurentelor. Nu mi-au spus că le este frică de mine, dar mi-au apreciat întotdeauna stilul, comentariile lor au existat chiar și în spatele platoului, deci probabil că da, mă consideră o concurentă puternică", a mai zis Maria.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---