Showbiz

Cine este iubitul Mariei de la „Bravo, ai stil!”. Concurenta a recunoscut că o ajută să își facă ținutele

schedule 02 iun. 2023, 09:45

Cine este iubitul Mariei de la „Bravo, ai stil!”. Concurenta a recunoscut că o ajută să își facă ținutele
Sursa foto: YouTube Kanal D2

S-a aflat cine este, de fapt, iubitul Mariei despre care aceasta inițial a zis că nu are legătură cu lumea modei, dar care o ajută cu sfaturi în ceea ce privește alegerea ținutelor. Oamenii au remarcat câteva aspecte importante și au scris în comentarii ce au aflat.

Cine este iubitul Mariei, concurenta de la „Bravo, ai stil!”

Faptul că Maria face, în fiecare zi, niște ținute impecabile, pe care cei trei jurați le apreciază și pe seama cărora nu au avut nimic de comentat negativ până acum, a ridicat mai multe semne de întrebare. Mai multe concurente au crezut despre ea că are ajutor în ceea ce privește alegerea ținutelor, dar Constanția a avut și curaj să o spună în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii de la Kanal D2.

Astfel, fanii competiției au ascultat atent argumentele pe care le-a adus concurenta, mulți fiind de părere că ea va fi următoarea eliminată din concurs, deoarece a avut curajul să vorbească despre acest aspect în platou. De asemenea, în dreptul imaginii cu Maria, de pe contul oficial de Instagram „Bravo, ai stil!”, mai multe persoane și-au dat cu părerea pe marginea acestui subiect, dar au zis și cine este, de fapt, partenerul de viață al Mariei, cel despre care a zis că nu are legătură cu lumea modei, dar care îi dă sfaturi în ceea ce privește ținutele sale. Ei bine, cineva crede că nu are cum să fie o coincidență faptul că prietenul ei lucrează la revista Elle, unde este coleg cu Maurice Munteanu.

„Prietenul de la care cere sfaturi e asistent la revista Elle, unde, ce coincidenta, e Maurice stylist”, a scris cineva în comentarii.

Fanii emisiunii de la Kanal D2 sunt foarte atenți la detalii, iar în urma acuzațiilor pe care Constanția i le-a adus Mariei, în cadrul ediției de seara trecută, spiritele s-au aprins și în comentarii. Cineva a tras-o la răspundere pentru faptul că nu a știut să îi recomande Carinei o pereche de pantofi, iar aproape de fiecare dată ținutele care par a fi pe placul ei sunt desființate de cei de la masa juriului.



"Nu mă ajută nimeni. Numai prietenul meu îmi mai dă câte o părere, dar el nu are niciun studiu." Vorbește oare de același prieten care are în bio pe insta pagina unui atelier? That's all I've got to say...”, „Iubitul ei are atelier de croitorie. L-am gasit pe instagramul ei. Croitoria nu este legata de moda?”, „Mariaaa, vezi ca minți de îngheață apele. Daca ai uitat ca la poza de pe pagina scrie “este intr-o relație cu un baiat tot din lumea fashion-ului” si ea azi “ iubitul meu n-are legatura cu lumea modei “.”Minți precum respiri,păi iubitul este sau nu stilist.I_ ai zis Carinei ce încălțăminte să poarte deșii nu era bună ,și de multe ori comentariile tale le desfințează juriul și dau steluțe .Poți să explici asta? 😂, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor emisiunii, din dreptul postării cu Maria, de pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---