Showbiz

Florin Salam, primele declarații după ce a fost acuzat că a bătut o femeie. Manelistului i s-a înscenat totul într-o cameră de hotel

schedule 17 ian. 2024, 09:47

Florin Salam, primele declarații după ce a fost acuzat că a bătut o femeie. Manelistului i s-a înscenat totul într-o cameră de hotel
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Florin Salam a dat primele declarații, după ce a fost acuzat că a bătut o femeie. Manelistul spune că i s-a înscenat totul într-o cameră de hotel. Ce a mai povestit!

Florin Salam, declarații în urma acuzațiilor primite

Florin Salam este implicat într-un nou scandal. Cântărețul de manele a primit acuzații grave din partea unei dame de companie, care a zis că a fost lovită de acesta. El a simțit nevoia să dea mai multe declarații în apărarea sa, spunând că a fost o înscenare și că nu a făcut una ca asta, iar partenera lui de viață îl susține în acest sens.

Artistul a mers la secția de Poliție, iar imediat după ce a ieșit de acolo, a dezvăluit ce anume s-a întâmplat în camera de hotel. După spusele sale, femeia respectivă a fost chemată în camera de hotel chiar de către iubitul ei care a plecat imediat. De asemenea, Florin Salam a spus că i s-au furat mai multe lucruri pe care le avea cu el, având în vedere că era deja de câteva zile cazat în hotelul cu pricina.

Nu îi pasă în mod special de bunurile pe care ar fi putut să le ia, tot ce își dorește este să fie lăsat în pace, iar dama de companie să își vadă în continuare de viața ei și să nu mai țină cont de spusele celor care o învață să facă rău.

”A chemat-o iubitul ei. Ei doi au venit, el s-a făcut nevăzut și a rămas ea, cu gânduri rele. Nu că a vrut, a furat! Punct! Nu zic nimic! Cine știe ce a mai luat. Aveam mai multe, că eram de două, trei zile.
Nu zic nu, că a luat, dar nici nu zic că a luat! Știi ceva? Să fie sănătoasă și să își vadă de treaba ei, Să nu se mai ia după oamenii care o învață să facă rele”, a declarat Florin Salam, pentru spynews.ro.

Femeia pe care se presupune că a bătut-o cântărețul a avut și ea la rândul său ceva de zis. Acuzată că nu vrea decât să își facă reclamă, ea a negat lucrul acesta, spunând că dacă într-adevăr își dorea lucrul acesta, ar fi cerut ajutorul cunoștințelor sale care lucrează în domeniu. Ea a mai zis că nu i se pare normal că Florin Salam să agreseze o femeie, indiferent cine ar fi aceasta. Mai apoi, a negat și acuzațiile cum că ar fi furat ceva de la el.

”Nu doresc să îmi fac reclamă. Dacă voiam să îmi fac, am și eu cunoștiințe care lucrează în domeniu și ajungeam foarte ușor la acest lucru. Eu am depus plângere pentru că nu mi se pare normal ce s-a întâmplat. Nu mi se pare normal să agresezi o femeie. De ce s-a întâmplat, doar el știe. Am fost acuzată că i-am luat bani din portofel. (...) Au fost puse poze cu mine peste tot. Dintr-o dată i s-a rupt filmul, nu mai avea zâmbetul pe față și a început să mă lovească”, a declarat presupusa victimă a lui Florin Salam, la Xtra Night Show.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---