Showbiz

Florin Salam nu-l iartă atât de ușor pe Jador. Afirmații dure la adresa colegului său de breaslă: „N-a avut respect față de noi”

schedule 20 nov. 2023, 08:29

Florin Salam nu-l iartă atât de ușor pe Jador. Afirmații dure la adresa colegului său de breaslă: „N-a avut respect față de noi”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Florin Salam nu-l iartă atât de ușor pe Jador și a făcut noi afirmații dure în scandalul momentului. Consideră că nu a avut deloc respect față de el, nici față de Adrian Minune. Iată ce a zis ”Regele Manelelor”, după ce colegul lui de breaslă i-a dat replica în mediul online!

Florin Salam nu-l iartă atât de ușor pe Jador

Florin Salam s-a supărat foarte tare pe Jador, pentru că i-a cântat melodiile fără a-i cere permisiunea. Ceea ce l-a scos, de fapt, din sărite pe ”Regele Manelelor” a fost faptul că tânărul a afirmat în fața publicului că a făcut piesele respective pentru sufletul lui. Deși el a venit cu explicații, și-a cerut scuze în fața sa și chiar a promis că dacă lucrul acesta îl deranjează atât de tare nu o va mai face, nu a contat deloc pentru soțul Roxanei Dobre.

Jador a explicat faptul că a procedat în felul acesta, deoarece este fanul lui Florin Salam de mic, îl admiră și a crescut cu muzica sa și nici prin gând nu i-a trecut că se va ajunge la asta. Deși manelistul a zis că va trece peste acest incident, a afirmat în același timp că nu îl va ierta atât de ușor, deoarece nu a avut deloc respect față de ei, iar pentru el contează foarte mult lucrul acesta.

„Eu m-am referit la ce a ieșit acum pe parcurs, pentru că uite, vezi, sunt alții care vorbesc direct cu noi și nu e voie. Ce am spus eu mai devreme...oricum vreau să șterg cu buretele și cu omul ăsta care n-a avut respect față de noi, să cânți niște piese și spui că sunt ale tale și după să te victimizezi...(...) Am încheiat”, a zis Florin Salam, pe TikTok.

Acesta nu s-a putut abține să nu îi dea și un sfat lui Jador, despre care crede că nu ar trebui să mai intre pe TikTok, deși poate înțelege de ce face lucrul acesta. Având în vedere faptul că pe platformă își petrec timpul foarte mulți copii, el trebui să stea să le explice, ceea ce nu e mereu ușor, așa că ar fi mult mai bine să renunțe.

„Oricum, trebuie să stai un pic mai cuminte, dar oricum pe TikTok, dacă nu ieși pe față să spui, nu ai talent. Mai bine nu mai intri pe TikTok. Nu merge și mai ales cu ăștia mici trebuie să le explici”, a mai zis Florin Salam.

Rămâne de văzut dacă Jador va ma avea ceva de zis, dar cert este că mulți sunt de partea lui și cred că interpretarea melodiilor respective a fost una excepțională, tocmai de aceea au fost și invidioși pe el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---