Showbiz

Florin Salam, despre problemele sale de sănătate. Cum se simte manelistul: „Sunt iubit de Dumnezeu”

schedule 01 iun. 2023, 09:38

Florin Salam, despre problemele sale de sănătate. Cum se simte manelistul: „Sunt iubit de Dumnezeu”
Sursa foto: YouTube Naitucalajaushe

Florin Salam a transmis un mesaj legat de starea lui de sănătatea și de activitatea sa din ultima vreme, pe rețelele sociale. Care este starea lui de sănătate și de ce și-a anulat, de fapt, două dintre concertele pe care ar fi trebuit să le aibă în viitorul apropiat!

Florin Salam, despre problemele sale de sănătate

Florin Salam a avut niște probleme de sănătate serioase, din cauza cărora a fost internat în spital timp de câteva zile bune. Mulți dintre fanii lui și-au dat cu părerea, dinainte de a auzi ce are de zis cunoscutul manelist. După ce au început să apară tot felul de zvonuri legate de faptul că ar fi renunțat la cariera sa muzical, cântărețul nu s-a mai putut abține, a făcut un live și a spus întregul adevăr.

Artistul a dorit, în primul rând, să le arate celor care îl au la inimă și care îi ascultă muzica faptul că nu mai este internat, că este sănătos și le-a zis mai apoi că nu a renunțat la muzică, așa cum au zis gurile rele. El a dat de înțeles că, după 25 de muncă, el își dorește să facă mai puțini bani și să trăiască mai mult, tocmai de aceea a fost nevoit să renunțe la câteva dintre cântările sale, una dintre ele fiind cea pe care o urma să o aibă în Călărași. Mai mult de atât, a zis că dacă oamenii vor să îi încânte la evenimentele lor, trebuie să se muleze pe programul lui, având în vedere situația, în caz contrar el nu va mai putea să îi onoreze cu prezența.

De asemenea, Florin Salam a declarat că este un om iubit de Dumnezeu, dar și de oameni, mulțumindu-le din suflet oamenilor care și-au făcut timp pentru a-i ura toate gândurile lor bune, pentru că a primit multe mesaje frumoase din partea lor, într-una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Este recunoscător pentru faptul că atât de mulți oameni l-au sprijinit, dar mai cu seamă a dorit să mulțumească familiei sale, care nu l-a lăsat niciodată la greu.

„În primul rând, vă salut, prietenii mei, oameni buni, toată România, toată Europa! (…) E norocul meu că sunt iubit de Dumnezeu și de voi! Vă mulțumesc din suflet pentru toate urările de bine și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis, într-o perioadă mai grea a mea pentru că era vorba de sănătate, oameni frumoși!(…) Vreau să vă anunț că sunt sănătos. Mulțumesc familiei mele pentru că m-a sprijinit!”, a transmis Florin Salam, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---