Showbiz

Scandal în lumea manelelor. Florin Salam, atac dur la adresa lui Jador: „Mă faci să râd, câtă nesimțire”

schedule 17 nov. 2023, 09:33

Scandal în lumea manelelor. Florin Salam, atac dur la adresa lui Jador: „Mă faci să râd, câtă nesimțire”
Sursa foto: YouTube CipS TV

Jador și Florin Salam sunt la cuțite. ”Regele Manelelor” a fost deranjat extrem de tare de faptul că i s-au cântat piesele fără ca măcar să fie întrebat înainte.

Florin Salam, atac dur la adresa lui Jador

Jador i-a cântat piesele lui Florin Salam într-un concert, iar filmările respective au ajuns să fie văzute și de ”Regele Manelelor”, care a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată, mai ales în clipa în care artistul le-a spus fanilor lui că melodiile acelea au fost făcute pentru sufletul lui.

„Ascultam piesele mele și ale nașului meu, Adrian, cântate de un alt solist. Să îi dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătos, să îi trăiască familia, că am văzut că are și el familie grea, a fost amărât, a fost vai de capul lui. Acum e bine și el, ca fiecare. Toți am fost vai de capul nostru și acum, din cauza la muncă, că am muncit, avem și noi acolo pe ce să punem mâna când ne e foame, când ne e sete. E bine, să nu vorbim cu păcat, dar erau niște piese pe care eu le-am scos demult cu nașu, cu Adrian. Cred că știți ce vreau să spun mulți dintre voi. Le-am scos cu nașu, cu Adrian, demult și singur. Și le cântă altcineva”, le-a zis Florin Salam fanilpr de pe TikTok.

Cel mai mult l-a deranjat pe cunoscutul manelist faptul că Jador, colegul lui de breaslă, nu l-a întrebat înainte dacă îo poate interpreta și, de asemenea, faptul că și-a atribuit meritele pentru versurile respective care nu îi aparțin. Cel mai probabil, dacă i s-ar fi cerut permisiunea, nu ar mai fi avut o asemenea reacție, dar cum lucrurile nu au stat deloc în felul acesta, a fost foarte dur în declarații în continuare.

„Foarte frumos, să le cânte, dar măcar să anunți. Nu să zici tu „Piesele astea le-am făcut pentru sufletul meu”. Le-ai făcut? Că mă faci să râd, câtă nesimțire. Că mai zici de ce nu îi băgăm în seamă pe unii. De-aia nu îi băgăm în seamă, că nu au stofă. (...) Eu îi înjur pe ăia care merită câteodată. Dacă vreți voi, nu îi mai înjur nici pe ăia, ca să vă fac în ciudă, nu de altceva. (...) Dacă alea sunt piesele mele și ale nașului Adrian. Vreo două sau trei, pe care le-am ascultat eu, sunt de la mine. Tu poți să spui: „Pe astea le-am făcut pentru sufletul meu”? Cât de prost poți să fii? Măcar anunță”, a mai zis manelistul.

Jador a avut și el ceva de zis în acest caz și le-a transmis un mesaj important fanilor lui, spunând încă de la început că regretă că l-a supărat pe Florin Salam pe care îl iubește, în respectă și îl ascultă de mic. De asemenea, și-a cerut și scuze în fața lui, pentru că i-a cântat melodiile, dar a precizat că a făcut lucrul acesta tocmai pentru că îl admiră și pentru că le ascultă de când se știe.

La final a promis că dacă îl deranjează lucrurile acestea, va înceta să mai cânte piesele lui la concerte și și-a mai cerut încă o dată scuze în fața sa.

„Am un mesaj foarte important astăzi pentru voi. Din păcate, l-am deranjat pe un om pe care eu îl iubesc din toată inima mea, pe care îl respect, îi respect munca, îi respect cariera. (...) Și sunt fanul lui încă de când mă știu eu, de mic copil. Îmi cer scuze față de tine, Florin Salam. Iartă-mă dacă te-a deranjat că ți-am cântat melodiile. Eu ți le-am cântat pentru că te iubesc, pentru că sunt fanul tău, pentru că te ascult dintotdeauna. Pentru mine ești o legendă. Îmi pare rău că ți-am cântat muzica. Îți promit că dacă te deranjează n-o să-ți mai cânt melodiile la evenimente. Iartă-mă și îmi pare rău”, a zis Jador la rândul lui pe TikTok.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---