Showbiz

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf. Cei doi se află în plin proces de divorț

schedule 05 oct. 2023, 10:39

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf. Cei doi se află în plin proces de divorț
Sursa foto: YouTube ProNews

Oana Zăvoranu i-a făcut o declarație de dragoste cu totul și cu totul neașteptată lui Alex Ashraf, în ciuda faptului că ei se află în plin proces de divorț. Iată ce a transmis în mediul online!

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alez Ashraf sunt în plin proces de divorț. Cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, după mai bine de șapte ani în care au trăit sub același acoperiș și în care și-au făcut planuri serioase de viitor. Nimeni nu credea că vor ajunge să se separe, dar din câte a povestit chiar ea, problemele în căsnicia lor au început să apară în urmă cu mai bine de un an, timp în care bărbatul a început să se îndepărteze de ea ușor, ușor.

La momentul actual, Alex Ashraf are o nouă parteneră de viață, despre care Zăvo a făcut câteva afirmații dure. Ea a spus că fostul ei soț i-ar fi achiziționat acesteia mașină, apartament și mobilă din banii pe care îi aveau la comun, fiind vorba despre 162 de mii de euro. În plus, actrița l-a acuzat că a început să nu mai fie alături de ea din clipa în care a început să aibă probleme financiare și crede că dacă ar fi avut puțină răbdare, situația s-ar fi rezolvat, așa cum se întâmplă de fiecare dată.

Deși inițial a refuzat să dea detalii despre divorț, el a făcut-o în cele din urmă și a zis clar că nu vrea să se împace sub nicio formă cu Oana Zăvoranu, care nu îl mai interează. Deși situația dintre ei este una extrem de complicată, ea a luat pe toată lumea prin surprindere cu unul dintre Story-urile pe care le-a făcut pe contul ei de Instagram, în care i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf, în plin proces de divorț.



Reacțiile oamenilor nu au încetat nici ele să apară, mulți neînțelegând dacă a spus-o în glumă sau dacă a vorbit serios.

“Nu știu dacă știi, ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche, pe soartă și pe destin”, a transmis Oana Zăvoranu, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---