Showbiz

Oana Zăvoranu, declarații după înfățișarea la tribunal. Bogdan Furtună nu a fost prezent: „Justiția îmi va face dreptate”

schedule 30 ian. 2024, 11:06

Oana Zăvoranu, declarații după înfățișarea la tribunal. Bogdan Furtună nu a fost prezent: „Justiția îmi va face dreptate”
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu a avut, în cursul zilei de ieri, o nouă înfățișare la tribunal, unde Bogdan Furtună nu s-a prezentat. Ce a declarat vedeta, după ce a ieșit din sala de judecată!

Oana Zăvoranu, declarații după înfățișarea la tribunal

În urmă cu câteva luni, Oana Zăvoranu a fost acuzată de șantaj și dată în judecată de către Bogdan Furtună. În cursul zilei de ieri, vedeta a avut o nouă înfățișare la tribunal, unde s-a prezentat așa cum a făcut de fiecare dată. Cel care nu a mers în sala de judecată a fost chiar rivalul ei, procesul suferind astfel o amânare.

Imediat după, „Querida” a dat câteva declarații despre cele întâmplate, menționând că pentru ea singurul lucru care contează cu adevărat este faptul că ei au fost prezenți din nou.

Nu mai are niciun fel de speranță, dar vrea ca justiția să își facă treaba cum se cuvine. Bogdan Furtună a fost un colaborator al clinicii pe care o deține partenera de viață a lui Alex Ashraf și cere acum despăgubiri în valoare de 45 de mii de euro. Rămâne de văzut care va fi deznodământul, dar cert este că ea vrea să i se facă dreptate și va face tot ceea ce îi stă în putință în acest sens.

„S-a amânat. Nu știu, avocata a fost bolnavă, nu știu ce are. Nu mă interesează decât că noi am fost prezenți din nou și mai departe vom vedea. Lucrurile se întâmplă cu un scop și toate la timpul lor. Am învățat chestia asta. E cel mai important. Nu am nicio speranță, am certitudinea că justiția îmi va face dreptate, atât”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Antena Stars.

Ultima perioadă din viața vedetei a fost una extrem de grea, pe care nu oricine ar fi în stare să o îndure. Întrebată cine i-a fost alături în aceste momente dificile, Zăvo a dat un răspuns total neașteptat, semn că mulți dintre cei care erau aproape în trecut, nu o mai susțin deloc acum. Vedeta a rămas cu o mână de oameni în jurul ei, dar nu regretă nimic, fiind de părere că toate lucrurile în această viață se întâmplă cu un scop.

„Dumnezeu și o mână de oameni, mai puțin decât degetele de la o mână”, a transmis ea, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---