Showbiz

Cătălin Botezatu nu știa că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat. Cum a reacționat când a aflat: „Le respect decizia”

schedule 26 oct. 2023, 09:10

Cătălin Botezatu nu știa că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat. Cum a reacționat când a aflat: „Le respect decizia”
Sursa foto: Instagram Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu nu știa că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat, iar imediat după ce a aflat lucrul acesta, a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată. Iată ce a zis pe marginea acestui subiect, în emisiunea lui Dan Capatos!

Cătălin Botezatu, despre divorțul Oanei Zăvoranu

Vestea divorțului dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales că relația lor părea a fi una puternică, bazată pe iubire și respect reciproc. Deși au făcut anunțul toamna aceasta, căsnicia lor nu mai mergea de peste un an, timp în care el pleca des de acasă și petrecea foarte mult timp în compania unei alte femei despre care ”Querida” nu a avut lucruri bune de zis.

Vedeta și-a acuzat fostul partener de viață că ar fi folosit banii pe care îi aveau la comun, pentru a-i cumpăra amantei un apartament, mobilă pentru acesta, dar și o mașină, toate în valoare de peste 160 de mii de euro. Mai mult de atât, Zăvo a spus că el a început să se îndepărteze de ea, din pricina problemelor financiare cu care se confrunta, considerând că ar fi trebuit să aibă mai multă răbdare, pentru că totul s-ar fi rezolvat așa cum s-a întâmplat de fiecare dată, dar el a preferat să se dea bătut.



Cătălin Botezatu nu avea nici cea mai mică idee legată de faptul că Oana Zăvoranu și fostul ei partener de viață au decis să o ia pe drumuri diferite, dar crede că dacă ea a luat această decizie, înseamnă că este cel mai bine pentru ea. De asemenea, a spus că ține mult la ea și că se bucură pentru aceasta, știe că este puternică și dacă se simte mai bine așa, nu vede nimic greșit în asta.

„Au divorțat? Dacă ea a hotărât să facă asta înseamnă că e mai bine pentru amândoi. Dacă ei îi e bine... eu mă bucur pentru ea, că eu o iubesc pe Oana. Nici nu știu ce s-a întâmplat, ce au făcut cât au fost căsătoriți, deci nu mă bag, dar le respect decizia, pentru că sunt sigur că e mai bine. Dacă pentru ea e bine, atunci e ok, dar ea e puternică”, a declarat Cătălin Botezatu.

Situația aceasta a pus-o pe Oana Zăvoranu în postura de a-și vinde o parte dintre hainele pe care le are, pentru a face rost de bani, iar lucrul acesta chiar i-a lăsat mască pe fanii ei din mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---