Showbiz

Iuliana Doroftei și-a văzut moartea cu ochii în Sri Lanka. Amanta miliardarului Daniel Dines este gravidă: „Nu am anunţat-o pe mama”

schedule 15 dec. 2023, 08:44

Iuliana Doroftei și-a văzut moartea cu ochii în Sri Lanka. Amanta miliardarului Daniel Dines este gravidă: „Nu am anunţat-o pe mama”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Iuliana Doroftei și-a văzut moartea cu ochii în Sri Lanka, iar într-un interviu acordat recent a povestit prin ce momente de coșmar a trecut. Panica a fost atât de mare, încât nici măcar familia nu și-a anunțat-o, pentru a nu îngrijora pe nimeni.

Iuliana Doroftei, momente de panică în Sri Lanka

Iuliana Doroftei a intrat din nou în atenția celor care o știu încă de pe vremea când era concurentă în cadrul emisiunii de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”. Vedeta a devebit amanta cunoscutului miliardar, Daniel Dines, a cărui căsnicie începuse să scârțâie de la o vreme. Deși fosta parteneră de viață a acestuia nu a acceptat nici măcar o clipă faptul că povestea lor de iubire a ajuns la final, el și-a văzut de viață, a pus ochii pe tânăra care la scurt timp după aceea a rămas și însărcinată.

După terminarea concursului, nu s-a mai vorbit atât de mult despre ea, în ciuda faptului că ea a și fost câștigătoarea sezonului respectiv, dar acum noi detalii ies la iveală. Aceasta a vorbit, la un moment dat, despre ziua în care și-a văzut moartea cu ochii, în timp ce se afla în Sri Lanka, iar imaginile cu pricina o urmăresc chiar și în ziua de astăzi.

Iuliana Doroftei primise oportunitatea de a avea niște proiecte în afara țării, pe care nu a putut să le refuze, iar odată ajunsă în Sri Lanka a trăit coșmarul vieții sale, după ce a fost declarat cod roșu de urgență în urma unor atentate. Situația era atât de gravă, încât nu li s-a permis nici măcar accesul la rețelele sociale, pentru a evita propagarea de știri false, așadar nu a avut cum să ia legătura cu nimeni.

„Am aterizat la Doha. Am plecat din Sri Lanka imediat după atentate. A fost groaznic! Şoferilor noştri le-au murit foarte mulţi membri din familie, iar atmosfera era greu de descris în cuvinte, apăsătoare, înnăbuşitoare. A fost cod roşu de urgenţă, au oprit reţelele de socializare ca să evite propagarea ştirilor false, n-am putut să comunicăm cu nimeni”, povestea Iuliana, pentru kanald.ro.

A decis ca nici măcar pe mama ei să nu o anunțe, pentru că nu își dorea ca ea să își facă griji, așa cum orice părinte ar fi reacționat într-o asemenea situație, doar că din nefericire a văzut la TV totul.

„Eu nu am anunţat-o pe mama, să nu se îngrijoreze, dar a văzut la tv, ca toată lumea de altfel. M-a sunat plângând…Nu a dormit până acum, când am ajuns în Qatar”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---