Showbiz

Ce echipe s-au calificat pentru jocul de amuletă în America Express. Lupta a fost una strânsă: „Nu te supăra, dar...”

schedule 07 nov. 2023, 09:39

Ce echipe s-au calificat pentru jocul de amuletă în America Express. Lupta a fost una strânsă: „Nu te supăra, dar...”
Sursa foto: YouTube America Express

Jocul pentru amuletă se anunță a fi unul tensionat, pentru că echipele care au reușit să ajungă primele la Irina Fodor și să se califice sunt unele dintre cele mai puternice. Iată cine a reușit!

Echipele se vor lupta pentru amuleta de 1000 de euro

Emisiunea America Express este una plină de surprize. În cea mai recentă ediție a competiției de la Antena 1, concurenții au fost puși în niște situații greu de dus la bun sfârșit, dar în care s-au descurcat mult mai bine decât s-ar fi așteptat. Fiecare dintre ei a plecat în cursă cu gândul de a ajunge primul, dar numai trei dintre echipele participante au avut acest noroc și șansa de a intra în jocul pentru amuleta de 1000 de euro.

Giulia și Vlad Huidu au fost singurii care nu au luat parte la acest joc, deoarece locul lor în următoarea etapă a emisiunii era asigurat, ei fiind norocoșii care s-au bucurat de prima imunitate și de câteva zile de relaxare și liniște, în următorul oraș unde colegii lor vor merge rând pe rând, în funcție de norocul pe care îl vor avea. Cei doi soți și-au dorit enorm să fie ei câștigătorii, pentru că nu s-au mai bucurat de un asemenea avantaj până acum.

Ei bine, toate celelalte echipe au dat tot ce au avut mai bune în ultima etapă din Columbia, la finalul căreia, unii dintre ei vor pleca acasă. După o zi lungă și plină de probe, echipele care s-au descurcat cel mai bine și care s-au calificat la jocul pentru mult râvnita amuletă au fost cele formate din Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Aris și Alexia Eram, dar și Cătălin și Romică Țociu.



La un moment dat, în timp ce se aflau într-o mașină, Romică Țociu a pus ochii pe șoferița despre care a avut numai cuvinte frumoase de zis.

„Foarte frumoasă! Nu te supăra, dar acum să nu-i spui lui maică-ta. Să nu mă dai pe goarnă că am zis că e drăguță. Mai frumoasă ca soția mea și mama ta nu e niciuna!”, a afirmat Romică Țociu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---