Showbiz

Mike și Iulia Albu, eliminați de la America Express. Soarele a fost roșu: „Suntem mai bogați”

schedule 14 dec. 2023, 07:20

Mike și Iulia Albu au fost eliminați de la America Express, în prima etapă din Argentina. Cum au reacționat, când au văzut că soarele era roșu!

Mike și Iulia Albu, eliminați de la America Express

În cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, trei dintre echipele rămase în concurs au intrat în cursa pentru ultima șansă și au luptat pentru locul acolo. Primii care au ajuns la Irina Fodor au fost Cătălin și Romică Țociu, urmați fiind de Aris și Alexia Eram, iar cei care au ajuns ultimii au fost Mike și Iulia Albu.

Din nefericire pentru ei, soarele a fost roșu, ceea ce înseamnă că aceștia au fost eliminați din competiție, cu puțin timp înainte de marea finală a emisiunii. Toți concurenții s-au așteptat ca ziua să se termine în felul acesta, iar unii dintre ei să plece, tocmai de aceea au luptat așa cum au știut ei mai bine. Iulia Albu nu a regretat deloc, ba chiar a dat câteva declarații la scurt timp, după ce Irina Fodor i-a anunțat că totul s-a terminat pentru ei.

Vedeta a mai zis că ea și partenerul ei de viață au învățat foarte multe lucruri unul despre celălalt pe „Drumul Soarelui”, ba chiar se întorc mai bogați decât erau înainte, iar asta este tot ceea ce contează pentru ei. Au avut parte împreună de o experiență unică, pe care nu o vor uita niciodată și de care s-au bucurat în ciuda tuturor certurilor pe care le-au avut pe parcurs.

”Mulțumim pentru această experiență tuturor. Suntem, cu siguranță, mai bogați. Această experiență ne-a făcut să ne cunoaștem noi pe noi mai bine și între noi și unii pe alții. Vă mulțumim Romică și Cătălin pentru toate momentele frumoase, și celorlalți. Noi nu suntem niște ipocriți, nu cu toți”, a zis Iulia Albu, după eliminare.

Mai apoi, Iulia Albu sinceră care de fiecare dată a spus că nu va păstra legătura cu toții colegii de la America Express, iar cei care au o bulină albă din partea ei sunt Cătălin, Romică Țociu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov..


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---