Showbiz

Mike, primele declarații după ce a fost desființat pentru comportamentul din America Express: „Am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult”

schedule 26 oct. 2023, 08:21

Mike, primele declarații după ce a fost desființat pentru comportamentul din America Express: „Am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult”
Sursa foto; YouTube America Express

Mike a oferit primele declarații după ce a fost desființat pentru comportamentul din America Express, recunoscând chiar el că a rănit persoana pe care o iubește cel mai mult în viață și că nu are o scuză pentru asta. Iată ce a mai zis concurentul!

Mike, despre comportamentul din America Express

Iulia Albu și Mike au atras atenția, în cadrul emisiunii America Express, nu pentru faptul că se descurcă bine sau că o relație bună, ci pentru că se ceartă des. Cel mai mult i-a deranjat pe fanii competiției modul în care Mihai Alexandru s-a comportat cu partenera sa de viață în timpul probelor, așa că și-a exprimat nemulțumirea în secțiunea de comentarii, așa cum o fac de fiecare dată.

Mai mult de atât, creatoarea de modă le-a povestit oamenilor că erau aproape despărțiți, când au plecat în aventura vieții lor, iar tensiunea s-a simțit la orice pas. La momentul actual, totul este bine între ei, dar ea nu a putut trece peste faptul că a făcut-o să se simtă prost, în timpul filmărilor.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi.
Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.
Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienții”, a declarat Iulia Albu, pentru cancan.ro.

Și mai mare le-a fost șocul, când Iulia Albu a povestit că după revenirea în țară, au decis să se stea separați aproximativ o lună și jumătate, timp în care și-au dat seama că se iubesc și că nu pot sta departe unul de celălalt. Privind imaginile pe micile ecrane, au fost și ei suprinși, iar bărbatul a venit și el cu explicații în mediu online, regretând și acum faptul că a făcut-o să sufere pe cea pe care o iubește cel mai mult în viață.



Mike și-a cerut, în primul și în primul rând, scuze pentru modul în care s-a comportat cu iubita lui și consideră că nu are ce explicații să dea, pentru că nici măcar lui nu îi este clar de ce a reacționat așa. Crede și că a fost greșeala vieții sale și a realizat lucrul acesta, după ce a revenit în țară. Și-a sfătuit urmăritorii să nu facă același lucru pe care l-a făcut el, recunoscând că nu merita o a doua șansă din partea ei, dar este recunoscător că a primit-o.

„Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații pentru ca nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevarata gravitate abia după întoarcerea în țară.
 Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru ca, realist vorbind, nu cred ca o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu. Semnat, un oltean bărbos”, a transmis Mike, pe rețelele sociale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---