Showbiz

Iulia Albu a îngropat securea războiului. Ce părere are despre Alexia Eram și cum au reacționat concurenții de la America Express

schedule 27 nov. 2023, 09:28

Iulia Albu a îngropat securea războiului și a făcut câteve declarații care au reușit să lase mască pe toată lumea. Ce părere are despre Alexia Eram și cum au reacționat concurenții de la America Express!

Iulia Albu vrea să facă pace cu Alexia Eram

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii emisiunii America Express faptul că Iulia Albu i-a declarat război Alexiei Eram, în primele ediții ale competiției. Criticul de modă nu doar că nu o avea la inimă pe fiica Andreei Esca, dar a și încercat să îi convingă pe ceilalți concurenți să îi voteze pe ea și pe Aris Eram, pentru a intra în cursele pentru ultima șansă, în spernța că vor ajunge să fie eliminați.

Din nefericire pentru ea, frații Eram au fost mereu puternici, au luptat pentru locul în concurs și au reușit, în același timp, să le câștige admirația celor din fața micilor ecrane. Cu toate că a încercat să le facă rău de mai multe ori și a făcut afirmații dure la adresa lor, dar mai ales la adresa Alexiei Eram, în cea mai recentă ediție a competiției, a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată.

Iulia Albu a spus care este părerea sinceră despre Alexia Eram și, spre surprinderea multora, a avut numai cuvinte bune de zis, în momentul în care și-au ales culoarea articolului vestimentar pe care ar fi trebuit să îl poarte pe tot parcursul zilei. Ba chiar, a precizat că s-au apropiat în ultimul timp.

„E foarte importantă culoarea. Noi am vrea… Pentru că Alexiei îi vine foarte bine roz sau verde și noi ne-am apropiat în ultimul timp, e ceva așa… Am vrea albe.”, a zis Iulia Albu, în America Express.

Nu au întârziat să apară nici reacțiile colegilor lor, iar Laura Giurcanu a afirmat că nu înțelege de o place acum, iar în trecut nu, pentru că Alexia Eram este aceeași persoană și, de asemenea, nu pricepe de ce nu a avut o părere bună despre ea de la început.

„”Iulia a zis că acum o place pe Alexia. Eu nu înțeleg de ce, că nu e ca și cum s-a schimbat ceva între ele sau s-a întâmplat ceva. Mi se pare că e așa, un sentiment de o zi. Noi am înțeles de ce nu o plăcea de la bun început”, a zis Laura Giurcanu, la testimoniale.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---