Showbiz

Iulia Albu, detalii neștiute despre America Express. De ce avea mereu fața umflată: „Nu avea nimeni probleme cu nicio glandă”

schedule 02 nov. 2023, 12:34

Iulia Albu, detalii neștiute despre America Express. De ce avea mereu fața umflată: „Nu avea nimeni probleme cu nicio glandă”
Sursa foto: YouTube America Express

Iulia Albu a dat detalii neștiute despre emisiunea America Express și a răspuns unei curiozități pe care au avut-o mulți. De ce avea mai mereu vedeta fața umflată.

Iulia Albu, detalii neștiute despre America Express

Iulia Albu și-a dorit foarte mult să participe la America Express și a ales să se bucure de această experiență alături de partenerul ei de viață, Mike. Deși telespectatorii aveau alte așteptări de la ei și au primit multe critici din partea lor, aceștia au avut parte de niște momente unice. Ei au avut multe momente în care s-au certat, și-au adresat cuvinte urâte și au ajuns pe ultimele locuri tocmai din acest motiv.

Imaginile cu certurile lor au devenit imediat virale pe rețelele sociale și s-au lovit de multe comentarii, iar una dintre curiozitățile pe care fanii competiției de la Antena 1 a fost legată de aspectul fizic al criticului de modă. Ei nu au putut să nu remarce faptul că Iulia Albu era aproape în fiecare ediție umflată la față și pentru că până acum nu au primit explicații în acest sens, au tras concluzia că ar fi vorba despre niște probleme medicale.



Iulia Albu a considerat că a venit vremea ca toată lumea să afle adevărul și a povestit faptul că nu a vorba despre probleme de sănătate, așa cum s-a zis. Singurul lucrul cu care s-au confruntat a fost greutatea, din cauza intoleranței la gluten și din cauza mâncării din emisiune care nu i-a făcut deloc bine. Așadar, fanii ei pot sta liniștiți, pentru că vedeta este în regulă acum, iar glanda nu i-a dat niciodată bătăi de cap.

„Lucruri pe care vi le spun în premieră, aici, despre America Express. Aici nu avea nimeni probleme cu nicio glandă, pur și simplu am intrat în competiție ceva mai rotunjori.
Câteodată veți observa că fața mea este foarte umflată. Intoleranța la gluten și mâncarea din America Express nu sunt compatibile. În trecut am dat probă pentru a fi vocea personajului Dezgust din Inside Out (ceea ce explică a doua foto din slide), dar au ales pe cineva mai simpatic. Eu nu știu să montez nimic în afară de video-uri și călugărițe (vezi foto 3 si 4). Vă explic mai târziu mai multe”, a transmis Iulia Albu, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---