Showbiz

Iulia Albu, replică tăioasă la adresa Giuliei după ce au format o echipă. Cum a reacționat Sânziana Negru: „Îmi venea să plâng”

schedule 13 dec. 2023, 07:19

Iulia Albu, replică tăioasă la adresa Giuliei după ce au format o echipă. Cum a reacționat Sânziana Negru: „Îmi venea să plâng”
Sursa foto: YouTube America Express

Iulia Albu a avut un comentariu tăios la adresa Giuliei, la câteva ore după ce au format o echipă în America Express. De la ce a pornit totul și cum a reacționat Sânziana Negru!

Iulia Albu, replică tăioasă la adresa Giuliei în America Express

Echipele rămase în America Express au ajuns deja în ultima țară de pe „Drumul Aurului” și anume Argentina. Acestea au avut de dus la bun sfârșit mai multe probe care le-au dat bătăi serioase de cap și care le-au pus nervii la încercare, iar totul a început cu schimbarea echipelor. Dacă unii s-au bucurat de felul în care au picat, cum este în cazul lui Aris și al Laurei Giurcanu, alții nu au putut afirma același lucru.

Ei bine, Iulia Albu a format o echipă cu Giulia, cu care nu neapărat că nu se înțelegea, dar care îi era într-o oarecare măsură indiferentă. Spre surprinderea tuturor, ele au fost foarte bune, reușind să ajungă pe al doilea loc. Mai apoi, după reunirea echipelor, primele trei echipe ajunse la Irina Fodor au luptat pentru amuleta de 1000 de euro, care a fost câștigată de Giulia și Vlad Huidu, tot ei fiind și cei care au ales ordinea plecării celorlalți în cursă.

„Vai, nici nu mai știu ce să fac. Aproape că îmi venea să plâng cu lacrimi de crocodil. Atâta empatie.”, a zis Iulia Albu.

Vlad Huidu a decis ca Mike și Iulia Albu să fie cei care pleacă ultimii, motiv care a dus la o reacție cu totul și cu totul neașteptată din partea Iuliei Albu. Aceasta a zis că a început să plângă cu lacrimi de crocodil din cauza alegerii pe care au făcut-o.

„Nu cred că i-a venit bine Iuliei Albu, că nu i-am mai văzut privirea, nu se mai uita spre mine, deci nu știu ce să zic”, a fost reacția Giuliei.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au avut și ele ceva de zis, iar prima a zis că, probabil, când se trezește dimineața, Iulia Albu se gândește cu cine să se certe în ziua respectivă.

„Poate se gândea că acum, după ce a petrecut două zile cu Giulia, sunt cele mai bune prietene și Giulia o s-o pună prima pe cea mai bună prietenă a ei, Iulia”, a precizat Laura Giurcanu.
„A pus-o fix ultima. Mă bucur enorm, sincer!(...) S-a trezit Iulia să vorbească! Se trezește dimineața și se întreabă cu cine să mai aibă un conflict.”, a fost replica partenerei sale de joc.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9772 RON
-0.00060
USD
USD: 4.606 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.8891 RON
0.01400
HUF
HUF: 1.2571 RON
0.00410
BGN
BGN: 2.5448 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.1441 RON
0.01780
Convertor valutar

Rezultat: ---