Showbiz

Scandal la America Express. Ce echipe s-au certat în timpul unei misiuni și de ce: „Dar ce, suntem proști?”

schedule 05 dec. 2023, 07:57

Scandal la America Express. Ce echipe s-au certat în timpul unei misiuni și de ce: „Dar ce, suntem proști?”
Sursa foto: YouTube America Express

Scandal la America Express între două echipe care s-au luat la ceartă în timpul unei misiuni pe care au primit-o. De ce la pornit și care sunt protagoniștii!

Două echipe, ceartă la America Express

Tensiunile încep să crească în cadrul emisiunii America Express, pentru că echipele au ajuns deja la jumătatea traseului de pe ”Drumul Soarelui”. Toți își doresc să ajungă în următoarea etapă din Argentina, iar dacă Romică Țociu și Cătălin au locul asigurat, pentru că au câștigat imunitatea mare, celelalte echipe nu se pot bucura de liniște, pentru că mai au de dus la final anumite probe, pentru a merge mai departe.

Din dorința de a ajunge la final primii, toți au tras din greu, doar că la un moment dat au avut de cărat o canistră cu benzină care nu era deloc ușoară. Ada Galeș și Tony au decis să ceară ajutor în acest sens, pentru că le era imposibil să le care pe toate, moment care nu a putut fi deloc trecut cu vederea de către Mike și Iulia Albu, care au răbufnit și care au avut numai cuvinte dure la adresa adversarelor.

Celor doi nu li s-a părut deloc corect să vadă că rivalele sunt ajutate să își care lucrurile, iar ei trebuie să o facă de unii singuri, așa că Iulia Albu nu a ezitat să le atragă atenția în stilul ei caracteristic. Criticul de modă consideră că toată lumea ar trebui să ducă probele la bun sfârșit, fără ajutor, deoarece este o competiție și nu este etic față de celelalte echipe ca Ada și mama ei să ceară să fie ajutate, iar de aici până la o ceartă în adevăratul sens al cuvântului a mai fost un singur pas.

„Nu este posibil așa ceva, frate! De ce le ajută, de ce nu cară, frate!? Dar ce, suntem proști? (...) Atâta timp cât este o competiție și trebuie să facem lucrurile și nu suntem lăsați să ne ajute nimeni, nu consider că este etic ca ele să fie ajutate”, a zis Iulia Albu, în America Express.

Ada Galeș i-a dat replica imediat Iuliei Albu și a spus că nici ea nu își căra gheața sau canistra cu benzină, ci Mike le făcea pe toate, așa că nu avea dreptul să comenteze în opinia ei.

„Mike era și cu punga de gheață și cu canistra de benzină, ea țipa la noi! Băi, dar și pe tine te ajută! Al tău…dar te ajută!”, a zis Ada Galeș în apărarea lor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---