Showbiz

Iulia Albu, enervată la culme de niște copii în America Express. A început să țipe la ei: „Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta”

schedule 28 nov. 2023, 09:47

Iulia Albu, enervată la culme de niște copii în America Express. A început să țipe la ei: „Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta”
Sursa foto: YouTube America Express

Iulia Albu a avut un moment în care s-a comportat foarte urât cu niște copii, în cadrul emisiunii America Express, dar nu este deloc mândră de ceea ce a făcut și și-a avertizat fanii de pe Facebook că vor vedea niște imagini care nu îi fac cinste.

Iulia Albu, enervată plină de nervi în America Express

Una dintre probele pe care concurenții le-au avut de dus la bun sfârșit, în ediția de seara trecută de la Amerixa Express, a scos-o din sărite pe Iulia Albu. Concurenta nu s-a mai putut abține și a început să țipe la cei mici, în clipa în care le-a simțit mâinile pe corp murdărind-o a luat foc. Mai apoi, și-a dat seama de ce a făcut și a pupat-o pe obraz pe una dintre fetițe, dar știa în același timp că gestul ei nu îi va spăla păcatele.

"Nu! Ce faceți copii? Ce înseamnă asta? Nu facem asta! (...) „Am simțit niște mâini pe mine, m-am speriat! Apoi l-am văzut pe el sub un munte de copiii care puneau mâinile pe el”,", a zis Iulia Albu vizibil enervată.

Înainte de difuzarea acestui moment pe micile ecrane, vedeta a transmis un mesaj care le-a dat serios de gândit celor care o urmăresc, conștientă fiind că modul în care s-a comportat cu acei copii va fi dur criticat de către cei din fața micilor ecrane. Nu este mândră de reacția sa și nici nu poate explica de ce a făcut asta, dar nu are scuze acum, considerând că a greșit.

Practic, Iulia Albu și-a avertizat fanii că urmează să vadă la TV un moment care a scos ce e mai rău din ea, când nu era cazul să o facă. În plus, a promis că va veni cu explicații în urma difuzării, pentru că așa este pentru toată lumea. Fiind iubitoare de copii și mamă la rândul său, nici acum la câteva luni distanță de la filmarea emisiunii, nu înțelege de ce a țipat la copiii respectivi.

”Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat.
Ca om care a filmat 2 sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată. Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, asa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici”, a transmis Iulia Albu, pe pagina sa de Facebook.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
0.00120
USD
USD: 4.5689 RON
0.01840
GBP
GBP: 5.9158 RON
-0.01050
HUF
HUF: 1.2665 RON
-0.00390
BGN
BGN: 2.543 RON
0.00060
CHF
CHF: 5.0989 RON
0.00700
Convertor valutar

Rezultat: ---