Showbiz

Iulia Albu și Andreea Bălan sunt la cuțite. Concurenta de la America Express a desființat-o pe artistă: „E cea mai penibilă chestie pe care am văzut-o”

schedule 11 nov. 2023, 09:46

Iulia Albu și Andreea Bălan sunt la cuțite. Concurenta de la America Express a desființat-o pe artistă: „E cea mai penibilă chestie pe care am văzut-o”
Sursa foto: Instagram Iulia Albu & Andreea Balan

Iulia Albu și Andreea Bălan sunt la cuțite de ani buni, iar războiul dintre cele două nu pare că va ajunge la final prea curând. Concurenta de la America Express a făcut-o nou declarații dure despre artistă, iar reacția blondinei nu a întârziat nici ea să apară.

Iulia Albu și Andreea Bălan sunt la cuțite

Războiul dintre Iulia Albu și Andreea Bălan este unul vechi și pare că nu se va termina prea curând. Concurenta de la America Express și-a dat de multe ori cu părerea despre aparițiile cântăreței, despre imaginile pe care le postează în mediul online și despre ținutele pe care alege să le poarte și nu a avut nimic bun de zis.

Nici cele mai recente declarații despre Andreea Bălan nu au fost unele bune, dar foarte puțini sunt cei care au idee de unde a pornit scandalul dintre ele și cum a încercat Cătălin Măruță să facă pace între ele, fără niciun rezultat. Ei bine, cele două sunt la cuțite de multă vreme și au refuzat să ajungă la un compromis, iar în momentul în care blondina a fost rugată să își dea cu părerea pe marginea acestui subiect, a preferat să fie discretă, dar a aruncat câteva săgeți către rivala sa.

Artista este de părere că Iulia Albu nu a făcut altceva, de-a lungul anilor, decât să încerce să se ridice pe spatele său. Consideră că nu are ce vorbi cu ea, dar nu a vrut să o jignească, indiferent de situație.

„N-am ce să discut cu ea, mi se pare că se folosește de mine ca să-și facă reclamă. Nu am ce să vorbesc cu ea, îmi pare rău. Nu vreau să fiu nepoliticoasă, dar și Clara (fiica sa, n.r.) mă cheamă, trebuie să închid”, a declarat Andreea Bălan, conform cancan.ro.


Deși neînțelegeri au existat dintotdeauna între ele, niciuna nu vrea să lase de la ea. Atacurile au continuat, iar Iulia Albu a fost fermă în declarații și a precizat că ”e într-o eternă zonă de dansuri”, ceea ce nu înseamnă că ar trebui să poarte ținutele de scenă în viața de zi cu zi, fiind după părerea sa un lucru penibil.

Așadar, fanii lor și-au făcut în zadar speranțe că ar putea ajunge la final conflictul lor, pentru că atacurile continuă chiar și în prezent.

„Andreea Bălan e într-o eternă zonă de dansuri. Asta nu înseamnă că trebuie să poarte aceste ţinute şi în viaţa de zi cu zi. Când nu primim de la Instagram, primim de la alţii un tort. E cea mai penibilă chestie pe care am văzut-o de la Andreea Bănică, cu bombeul pe cutiile cu bulion.”, a zis Iulia Albu, potrivit sursei anterioare.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---