Showbiz

De ce fost exmatriculat Aris Eram dintr-un liceu de prestigiu: „Zici că eram la poliție”

schedule 03 nov. 2023, 12:16

De ce fost exmatriculat Aris Eram dintr-un liceu de prestigiu: „Zici că eram la poliție”
Foto: Captura video America Express/YT

Aris Eram (20 de ani) și Alexia Eram (23 de anI), copiii știristei PRO TV Andreei Esca și a afaceristului Alexandre Eram, formează o pereche de excepție în show-ul America Express. Pe lângă faptul că, de cele mai multe ori, sunt printre primele echipe care termină misiunile cu brio, sunt lăudați de fani, în mediul online, pentru determinarea și curajul lor, fiind, de asemenea, apreciați pentru buna creștere de care dau dovadă. Dar, pe lângă aspectele descoperite de public despre ei prin intermediul emisiunii de la Antena 1, există și unele informații la care fanii nu s-ar fi gândit, cel puțin în legătură cu Aris. Tânărul a fost exmatriculat dintr-un liceu de prestigiu din Capitală. 

Motivul pentru care Aris Eram a fost exmatriculat dintr-un liceu de prestigiu din București

Aris și Alexia au urmat cursurile Liceului Francez Anna de Noailles din Capitală. Între timp, Alexia a ablsovit University for the Creative Arts din Marea Britanie, pe când Aris este încă student la o facultate de business din Barcelona.

Invitați la podcastul „Badassmom”, moderat de cântăreața Giulia Anghelescu, care a fost și ea concurentă în acest sezon America Express, copiii Andreei Esca au vorbit despre relația frate-soră, dar și despre povești din copilăria lor. În ceea ce privește liceul pe care l-au urmat, aceștia au spus că era unul cu reguli stricte. 

„Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a spus Alexia Eram.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit.

E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră.

Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână.”, a povestit Aris Eram în cadrul podcastului.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---