Showbiz

Dana Budeanu, reacție dură după decesul lui Rudel Obreja: „A fost omorât, el nu a murit”

schedule 14 mar. 2023, 10:19

Dana Budeanu, reacție dură după decesul lui Rudel Obreja: „A fost omorât, el nu a murit”
Sursa foto: YouTube Dana Budeanu

Rudel Obreja s-a stins din viață zilele acestea, iar Dana Budeanu nu s-a putut abține să nu facă niște comentarii dure pe marginea acestui subiect. Vedeta este de părere că bărbatul nu a murit, ci mai degrabă a fost ucis. Iată ce a mai zis!

Dana Budeanu, despre decesul lui Rudel Obreja

Rudel Obreja avea grave probleme de sănătate, care i-au adus sfârșitul. Fostul sportiv a dezvăluit faptul că suferea de cancer pancreatic cu metastaze, în stadiul IV, iar din păcate medicii nu au putut face nimic pentru el, nici măcar să îl opereze. Moartea lui a îndurerat multă lume, dar a generat și o serie de reacții dure din partea unor persoane publice, printre care se află și Dana Budeanu.

Acesta a aflat că suferă de cancer, în urmă cu doar un an, iar situația s-a agravat atât de tare, încât a plecat în lumea celor drepți, fără a avea șansa să lupte pentru viața sa. Dana Budeanu a vorbit și ea pe marginea acestui subiect, crezând și susținând că fostul sportiv nu a murit, ci a fost ucis, din cauza incompetenței celor care ar fi trebuit să îl ajute să se vindece.

Dana Budeanu nu s-a putut abține să nu afirme și faptul că, în ziua de astăzi, cancerul se poate vindeca, iar viața unui om care suferă de această boală se poate prelungi cu aproximativ 20 de ani sau chiar poate fi tratată pentru totdeauna. Cel mai grav i se pare că regretatului sportiv nu i s-a permis să meargă la spital, acesta ajungând pe mâna medicilor, când deja era prea târziu și nu se mai putea face nimic pentru viața sa. Din aceste motive, vedeta crede că Rudel Obreja a fost omorât de sistem; un sistem care nu i-a permis să plece din țară la timp, pentru a se face bine.

“Eu cred că Rudel Obreja a fost omorât, el nu a murit. De ce a fost omorât? Din cauza incompetenței tuturor celor aflați pe traseul pe care el trebuia să se miște foarte repede către vindecare. Astăzi, această boală, în foarte multe cazuri, din fericire, se vindecă, poate fi tratată. Viața poate fi prelungită chiar și cu 20 de ani sau poate fi tratată definitiv.
În momentul în care ție ți se semnalează clar că omul nu este bine, îi era foarte rău, nu a fost lăsat să plece la spital, el a ajuns la spital în momentul în care s-a constatat că era în stadiu IV. Acesta a fost, din păcate, un om despre care presa a putut vorbi pentru că este cât de cât cunoscut. Vă dați seama celelalte cazuri care nu ajung nici măcar la spital.
Pe lângă asta, a încercat, știu și un pic mai mult, să se trateze și a găsit acest tratament într-o altă țară. Păi, el până a luat aprobarea să plece din România, a avansat. A durat luni de zile. La o astfel de afecțiune, orice zi contează, pentru că tratamentele sunt extrem de complexe astăzi. Deci este un om omorât de sistem? Da!”, a declarat Dana Budeanu în cadrul emisiunii Subiectiv.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.971 RON
0.00020
USD
USD: 4.5892 RON
-0.01040
GBP
GBP: 5.7967 RON
-0.00010
HUF
HUF: 1.2597 RON
-0.00560
BGN
BGN: 2.5416 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0678 RON
0.01550
Convertor valutar

Rezultat: ---