Dana Budeanu a dat de pământ cu profesorii care cer salarii mai mari. Ce a mai zis despre grevă: „Jumătate dintre ei sunt de nota 5”

schedule 07 iun. 2023, 12:25

Dana Budeanu a dat de pământ cu profesorii care cer salarii mai mari. Ce a mai zis despre grevă: „Jumătate dintre ei sunt de nota 5”
Sursa foto: YouTube Laurentiu George

Dana Budeanu a dat de pământ cu profesorii care cer salarii mai mari, la doar câteva zile după ce părerea sa despre greva acestora a fost dur criticată pe rețelele sociale. Vedeta nu este deloc de acord cu nimic din ceea ce se întâmplă acum în învățământ. Iată ce a zis!

Dana Budeanu a dat de pământ cu profesorii care fac grevă

Greva profesorilor a fost, încă de la început, un subiect de discuție pentru Dana Budeanu care este șocată că nu a ajuns încă la fina. Vedeta a dat noi declarații despre ceea ce se petrece acum în învățământ și a dat de pământ cu profesorii care au ieșit în stradă, zilele acestea, pentru a cere salarii mai mari. Într-o emisiune televizată, ea și-a concentrat atenția asupra profesorilor de matematică, de data aceasta.

Un lucru pe care a dorit să îl puncteze și care pare că a enervat-o extrem de tare este faptul că jumătate dintre profesorii de matematică din întreaga țară, care zilele acestea cer măriri de salarii, intră în clasă și își pun elevii sa transcrie lecția fie de pe tablă, fie din carte, motiv pentru care aceștia nu se descurcă deloc și sunt trimiși la meditații. Dana Budeanu a luat foc și nu s-a putut abține să nu aducă această problemă în discuție, chiar și pe micile ecrane.

”Peste 50% dintre profesorii de matematică din țara asta intră la ore și le spun copiilor să transcrie lecția. Apoi, la ora următoare, le spun că nu se descurcă și că au nevoie de meditații. Repet, peste 50% din profesoriii de matematică fac asta”, a declarat Dana Budeanu, pentru România TV.

Așadar, Dana Budeanu nu crede că greva pe care o fac profesorii, pentru a obține salarii mai mari, nu este una justificată, pentru că nu merită mai mult pentru eforturile pe care le depun. Mai mult de atât, ea a zis despre multe dintre cadrele didactice că  ”au îngropat țara”, dar și sistemul de educație, în ultimii opt ani, iar ea și-a dat seama, pentru că a avut și ea fiicele în școală. Vedeta a vorbit și despre votul intelectual, dar și despre proiectul România Educată care nu a adus un beneficiu.

”Ultimii 8 ani au îngropat definitiv sistemul de educație. Am avut copii în școală și am văzut concret cu s-a distrus totul. Ăsta este proiectul România Educată! Vorbesc despre cei 80% care sunt în grevă. Ați îngropat țara cu votul vostru intelectual. Ați votat HoHa, Marele Alb. Că vă era rușine să votați PSD. Să nu votați PSD-ul că vă faceți de râs. În cabina de vot, în cancelarie. Să-i votați pe ăștia care v-au dat un scuipat nobil. Că sunteți inelectuali”, a mai zis ea.

Oamenii au fost nemulțumiți de aceste afirmații, așa că au făcut o petiție împotriva sa, iar cadrele didactice solicită daune morale și materiale pentru alterarea imaginii.

 ”În urma afirmațiilor calomnioase aduse cadrelor didactice în mass-media propun ca, prin intermediul sindicatului, aceasta sa fie chemată în judecată. Cerem daune morale, dar și materiale pentru defăimare și alterarea imaginii. Tot ceea ce obținem sa fie donat unor școli rurale mai puțin dotate”, scrie în petiția respectivă.


  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---