Showbiz

Dana Roba, scoasă din sărite de întrebările lui Mădălin Ionescu. A ieșit din platoul emisiunii: „Lasă-mă să plec”

schedule 31 aug. 2023, 07:45

Dana Roba s-a enervat atât de tare, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Mădălin Ionescu, încât a decis să plece din platou. Ce a reușit să o facă să ia o asemenea decizie!

Dana Roba a plecat din platoul emisiunii lui Mădălin Ionescu

Dana Roba a trecut printr-o situație extrem de grea, din cauza fostului ei partener de viață care a vrut să îi pună capăt zilelor lovind-o de mai multe ori cu un ciocan în cap. Toată lumea vorbește despre asta, iar ea a fost invitată în mai multe platouri de emisiune, pentru a discuta la rândul ei despre ziua aceea, dar și despre cele care au urmat. Mădălin Ionescu a invitat-o și el în emisiunea sa, dar a reușit să o enerveze atât de tare, încât s-a ridicat și a ieșit din platou.

La un moment dat, prezentatorul a dorit să scoată în evidență faptul că make-up artista a avut mai multe experiențe de viață, dorind inclusiv ca ea să dea mai multe detalii despre relația cu Nicolae Guță, moment în care ea și-a ieșit din minți. Ea l-a avertizat că nu vrea să vorbească despre acel subiect și că dacă va continua, se va ridica și va pleca, dar nu a luat-o deloc în serios și a încercat să afle câte ceva de la ea.

„Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei...erai o femeie cu experiență.”, a zis Mădălin Ionescu, conform wowbiz.ro.
„Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta(...)!”, a răspuns make-up artista.

Pentru a remedia situația, Mădălin Ionescu i-a explicat că nu despre manelist voia să discute, ci despre faptul că avea o experiență de viață, dar cu toate acestea nu a fost atentă deloc la fostul soț care a mutilat-o și care i-a distrus viața, iar Dana Roba nu a mai stat pe gânduri și a ieșit din platou, așa cum îl avertizase că va face.

Ascultă-mă ce vreau să spun, că nu vorbesc despre Guță. Dana, nu vorbim despre Guță. Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci? Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el? Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb. Era doar o întrebare care să înțeleagă telespectatorii că erai o femeie cu experiență.”, a mai zis prezentatorul.
Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec!”, i-a dat replica Dana Roba.

La final, Mădălin Ionescu a spus că invitata lui nu a fost deloc atentă la întrebarea pe care i-a adresat-o, pentru că a dorit să evidențieze doar faptul că deși multe femei au experiențe dure cu foștii parteneri, continuă să se lase păcălite de alții care intră în viețile lor.

Da, vorbim de traume aici și, din păcate, nu cred că a fost atentă la întrebarea pe care voiam să i-o adresez. Vorbeam de femeile care, în principiu, după o serie de experiențe, unele dintre ele mai dure, pot fi păcălite de personaje de acest gen care, iată, fac gesturi absolut abominabile. Din păcate, în privința situației ei, s-a întâmplat, cu toate momentele prin care a trecut în etapele precedente, să nu fie atentă la niște elemente care în principiu ar fi ajutat-o să evite un final traumatizant atât pentru ea, cât și pentru fetele pe care le are cu el.(...)”, a zis la final el,


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---