Showbiz

Dana Roba, criticată de mai multe femei pentru relația cu Beni. Replica dură a make-up artistei: „Dacă eu muream a doua zi...”

schedule 04 oct. 2023, 09:54

Dana Roba, criticată de mai multe femei pentru relația cu Beni. Replica dură a make-up artistei: „Dacă eu muream a doua zi...”
Sursa foto: YouTube ProNews

Relația pe care o are, la momentul actual, Dana Roba cu Beni a atras multe critici din partea femeilor care o urmăresc pe rețelele sociale. Iată care a fost reacția ei!

Dana Roba, criticată de mai multe femei pentru relația cu Beni

Dana Roba și-a găsit liniștea în brațele lui Beni, noul ei iubit, despre care mereu numai cuvinte de laudă de zis și care o susține la orice pas. Vedeta este foarte fericită că a găsit un bărbat care să îi fie alături în cele mai grele momente din viața sa, care au marcat-o și în care niște vorbe bune contează extrem de mult. Nu toată lumea a privit cu ochi buni relația sa, fapt care a scos-o din sărite și a făcut-o să aibă o reacție dură.

Make-up artista a fost acuzată de adulter, ceea ce i se pare ireal, iar argumentul oamenilor a fost acela că are o relație în timp ce soțul ei este încă în viață. Aceasta nu s-a putut abține să nu afirme faptul că dacă ea murea a doua zi, soțul ei și-ar fi văzut de viață și nimeni nu ar fi avut nimic de comentat în acest sens. I se pare ireal că este acuzată, având în vedere situația prin care trece din cauza partenerului său de viață.

Lângă soțul ei nu a avut deloc parte de o viață bună nici înainte de nenorocire, pentru că i-a interzis să mai aducă pe lume copii și a obligat-o să își lege trompele, pentru a se asigura că lucrul acesta nu se intâmplă. Crede că Dumnezeu nu și-ar fi dorit să stea lângă un om ca el și că nimeni nu are dreptul să o judece pentru faptul că trăiește și că este fericită alături de un bărbat care o iubește și care o tratează așa cum merită.

Acum, ea se pregătește pentru cea mai grea operație pe care o ca face vreodată și anume cea de reconstrucție a craniului, care o va costa o avere.

"Oamenii aceștia care mă judecă și îmi spun că fac adulter, așa mi-a spus cineva că fac adulter și cu$%#sc pentru că stau cu Beni și soțul meu trăiește. Păi, dar eu trebuia să nu trăiesc?! Dacă eu muream a doua zi, el avea voie să se căsătorească. Dacă el mă omoara pe mine și mergea la pușcărie, el în pușcărie avea voie să se căsătorească?! Nu înțeleg cine mă poate acuza că eu sunt cu Beni și fac adulter?! Cum să fie păcat? Eu în fața lui Dumnezeu sunt divorțată.
Că pe acte nu sunt divorțată, este partea a doua. Biblia oricum nu îmi mai dădea voie să trăiesc cu el în păcatele pe care el voiam să le trăiesc și viața aceasta spurcată pe care el ar fi vrut să o trăiesc. Mi-a zis să nu mai fac copii, m-a pus să-mi leg trompele, și-a bătut joc de mine cât a putut omul acesta. Îl blestema pe Duhul Sfânt, păi Dumnezeu vrea să stai lângă un om ca el?!", a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---