Showbiz

Dana Roba vrea să vândă apartamentul în care a locuit cu Daniel Balaciu. De ce a luat această decizie: „Am remobilat frumos”

schedule 04 ian. 2024, 09:35

Dana Roba vrea să vândă apartamentul în care a locuit cu Daniel Balaciu. De ce a luat această decizie: „Am remobilat frumos”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba vrea să vândă apartamentul în care a locuit cu Daniel Balaciu. De ce a luat această decizie make-up artista și pentru cine o face, de fapt!

Dana Roba vrea să își vândă apartamentul

Dana Roba a trecut prin multe anul trecut, din cauza fostului ei partener de viață. Tatăl celor două fiice ale sale a vrut să o omoare la începutul verii, iar ca printr-o minune, make-up artista a supraviețuit, în ciuda faptului că nici măcar medicii nu îi mai dădeau vreo șansă. A luptat din greu de dragul copiilor săi, pentru că a-i lăsa singuri sau în grija tatălui ori a familiei acestuia era ultima opțiune la care se gândea.

Vedeta duce acum o viață mult mai bună în compania noului ei partener de viață, Beni, care o tratează așa cum merită și o iubește. Mai mult de atât, ea se bucură că iubitul său are o relație foarte bună și cu fiicele ei și le tratează de parcă ar fi ale sale.

Odată cu noul an, Dana Roba s-a gândit că ar trebui să facă mai multe schimbări în viața sa, una dintre decizii fiind legată de vânzarea apartamentului în care a locuit împreună cu Daniel Balaciu, bărbatul care a vrut să o ucidă. A remobilat frumos și s-a obișnuit deja în acel loc, dar ar vrea să scape de locuința respectivă, pentru ca fiicele sale să scape de toate amintirile urâte care le leagă de acel loc. Suma pentru care l-ar da nu este una la îndemâna oricui, fiind vorba de 100.000 de euro, tocmnai fiindcă îl dă cu tot cu mobila pe care a cumpărat-o chiar ea.

„Aș vinde apartamentul, cu tot cu mobilă, cu suma de 100.000 de euro, ca să le cumpăr o casă, pe pământ, fiicelor mele, cu 2-3 camere și bucătărie, undeva, lângă Timișoara, aproape de salonul meu de înfrumusețare.
Aș vinde apartamentul mai degrabă ca să scape fetele mele de amintirea cumplită din acea noapte, în care tatăl lor m-a adus în pragul morții. Eu, personal, m-am mai obișnuit, pot dormi, am remobilat frumos, ca la hotel. La urma urmei, în acest apartament sunt banii mei, munciți de mine”, a declarat Dana Roba, conform playtech.ro.

Sărbătorile de iarnă le-a petrecut alături de cele mici și de iubitul ei și a avut parte de niște clipe cum nu mai avusese de multă vreme, deoarece Daniel Balaciu nu s-a comportat niciodată frumos cu ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---