Showbiz

Dana Roba are o nelămurire. Ce ar vrea să îl întrebe pe tatăl fiicelor ei în sala de judecată: „Atât vreau să știu de la el”

schedule 18 iul. 2023, 07:51

Dana Roba are o nelămurire. Ce ar vrea să îl întrebe pe tatăl fiicelor ei în sala de judecată: „Atât vreau să știu de la el”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba are o nelămurire și există un lucru pe care ar dori să îl afle de la tatăl fiicelor sale, Daniel Balaciu, în momentul în care se vor întâlni în sala de judecată. Make-up artista speră ca fi primi și un răspuns.

Ce vrea Dana Roba să-l întrebe pe Daniel Balaciu

Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către fostul ei partener de viață, în urmă cu aproximativ o lună, iar din cauza loviturilor de ciocan pe care le-a primit în cap, ar fi putut ca astăzi să nu mai fie printre noi. Nu i-a fost deloc ușor să lupte pentru viața sa, a fost în comă, a avut dureri insuportabile, dar a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a se repune pe picioare, conștientă fiind că fiicele sale au mare nevoie de ea și că nu le poate lăsa pe mâna tatălui lor. De asemenea, a povestit că își dorește custodia totală a copiilor, deoarece tatăl lor este un om periculos care nu poate sta în preajma lor.

Coșmarul nu a ajuns la final pentru ea, deoarece trebuie să facă mai multe intervenții atât la nivelul mâinilor, cât și la nivelul frunții. Le este recunoscătoare oamenilor care s-au gândit la ea și la binele lor și care i-au donat în acest sens. Au fost și multe persoane care au criticat-o pentru faptul că a cerut ajutor, dar și acelora le-a explicat frumos ce anume a determinat-o să își pună contul bancar în mediul online.

Deși îi este foarte greu să își folosească mâinile de una singură, Dana Roba încearcă din răsputeri să revină la normal, dar îi este foarte, foarte greu. În plus, încearcă să fie și activă pe social media, dar a oferit și destul de multe întrebări, iar în cadrul celui mai recent pe care l-a acordat a spus care este întrebarea pe care vrea să i-o adrese bărbatului alături de care a trăit pentru atât ce mult timp. Ei bine, Dana Roba a dezvăluit că ar dori să îl întrebe, dacă s-a gândit măcar o clipă, la faptul că își lasă fetele fără mamă. În afara acestui lucru, nu dorește să afle nimic de la el.

„Nu știu ce face Daniel și nici nu vreau să știu multe despre el pentru că nu vreau să vorbesc cu el. Dacă o să schimb vreo replică cu el sau o să îi adresez vreo întrebare o să fie doar în sala de judecată în fața judecătorului și atât. Poate acolo o să răspundă. Am o întrebare pregătită pentru când o să ne vedem la proces și vreau să îl întreb dacă atunci când s-a întâmplat totul el s-a gândit măcar o clipă că își lasă fetele fără mamă? Atât vreau să știu de la el, nimic altceva”, a declarat Dana Roba pentru click.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---