Showbiz

Dana Roba, mesaj șocant din partea soacrei sale. Femeia a lăsat-o mască: „Și dacă eram în scaun cu rotile...”

schedule 04 iul. 2023, 15:28

Dana Roba, mesaj șocant din partea soacrei sale. Femeia a lăsat-o mască: „Și dacă eram în scaun cu rotile...”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Soacra Danei Roba a reușit să o șocheze de-a dreptul pe make-up artistă. Aceasta a povestit ce mesaj i-a transmis femeia, într-o intervenție pe care a avut în cadrul emisiunii Acces Direct. Iată ce a povestit!

Ce mesaj a primit Dana Roba din partea soacrei sale

Dana Roba este o adevărată eroină pentru multă lume. Make-up artista și-a revenit din comă, după ce soțul ei a bătut-o cu bestialitate și a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul în cap, dorind să o ucidă. Femeia nu își mai poate folosi mâinile și are niște cicatrici pe care la va purta cu ea toată viața și nu își dorește decât ca soțul ei să plătească pentru tot ceea ce a făcut. Într-una dintre intervențiile sale din cadrul emisiunii Acces Direct, a povestit care este discuția pe care a avut-o cu soacra sa care i-a zis că ea nu este capabilă să aibă grijă de copii, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară. Dana Roba a zis că și dacă ar fi fost în scaun cu rotile, nu ar fi renunțat la fiicele sale.

”Știți ce mi-a zis soacră-mea: Du-te, mă, că tu nu ești în stare să ai grijă de doi copii’. I-am zis că și dacă eram în scaun cu rotile le mai luam. Și că sunt fetele ei: I-am zis că e cel de la pușcărie’.”, a zis Dana Roba, în cadrul emisiunii Acces Direct.

După ce s-a trezit din comă și a fost externată, make-up artista a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a putea divorța cât mai repede de bărbatul care i-a lăsat cicatrici pentru toată viața și care i-a distrus viitorul. În cadrul aceleiași emisiuni, aceasta a zis clar că își dorește custodia totală a fiicelor sale și va lupta să o obțină, indiferent de situație. Ele sunt cele la care s-a gândit și care i-au dat puterea de a merge mai departe. De asemenea, nici nu concepe ideea ca bărbatul acela, deși este tatăl copiilor ei, să stea în preajma lor, după cât de mult rău le-a făcut.

Ar fi mult prea periculos ca bărbatul să aibă dreptul de a se apropia de cele două fiice pe care le au împreună, iar Dana Roba nu își dorește sub nicio formă una ca asta. A promis că se va ocupa singură de educația lor, va avea grijă de ele așa cum trebuie și va fi o mamă foarte bună. La final, a ținut să precizeze faptul că bărbatul cu care a locuit în aceeași casă și cu care s-a căsătorit nu a vrut să o bată, ci să o omoare, iar aceasta este o diferență foarte mare.

”Am cerut să am custodie totală. El este un om periculos și nu-l doresc în preajma fetelor mele. Nu-mi doresc ca fetele mele să trăiască în pericol. Voi avea grijă de ele și mă voi ocupa singură de educația lor. Voi fi o mamă foarte bună. Un judecător bun va face ca fetițele să fie doar în grija mea. Nu vreau ca fetițele să-l mai vadă. El nu a vrut să mă bată, a vrut să mă omoare. Este o diferență în a-ți da două palme și opt ciocane în cap”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---