Showbiz

Tzancă Uraganu, de partea Danei Roba. Ce mesaj a transmis manelistul în secțiunea de comentarii

schedule 28 iun. 2023, 09:10

Tzancă Uraganu, de partea Danei Roba. Ce mesaj a transmis manelistul în secțiunea de comentarii
Sursa foto: Instagram Tzanca Uraganu

Dana Roba a dat niște declarații emoționante, după ce și-a revenit și după s-a văzut pentru prima dată în oglindă, iar Tzancă Uraganu a sărit în apărarea sa, în secțiunea de comentarii. Manelistul a trasnmis un mesaj scurt și la obiect.

Tzancă Uraganu, de partea Danei Roba în comentarii

La începutul lunii iunie, Dana Roba a trecut prin coșmarul vieții sale. Soțul acesteia alături de care locuia de foarte mult timp, pe care îl iubea și pe care îl respecta a mutilat-o. Bărbatul a lovit-o cu ciocanul în cap, a desfigurat-o și tot el a fost cel care a alertat autoritățile, când make-up artista era pe punctul de a-și pierde viața. Dacă ambulanța ar fi întârziat câteva minute sau dacă el nu le-ar fi cerut ajutorul, ea și-ar fi pierdut viața.

La câteva zile bune de la incident, după ce și-a revenit din comă, Dana Roba și-a revenit și a dat un interviu în care a vorbit despre situația prin care a trecut în ultima lună. Ea a început prin a povesti faptul că nu a avut curajul să se uite la pozele cu ea și nici să se privească în oglindă, iar în clipa în care a făcut-o, nu i-a venit să creadă că era ea, dar a ajuns la concluzia că i s-a dat o a doua șansă la viață, deși niciun medic nu i-a putut garanta că va rămâne în viață, având în vedere cât de rău a fost lovit-o la nivelul capului.

A fost operată, fără prea mari speranțe din partea medicilor și a supraviețuit, dar când s-a primit, nu a mai reușit să doarmă toată noaptea. Nu îi venea să creadă cum arăta și cum arată acum. A fost un real șoc pentru ea, dar se bucură că încă trăiește, deși nimeni nu credea că ca reuși să treacă de acea intervenție chirurgicală.

“Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. (…) Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor.Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață. Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat. Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum. Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort”, a declarat Dana Roba, pentru Romania TV.

Lui Tzancă Uraganu nu i-a venit să creadă și a sărit în apărarea Danei Roba, spunând în secțiunea de comentarii că soțul acesteia merită să stea în spatele gratiilor 15 ani pentru ceea ce a făcut.

“Arestat 15 ani minim!”, a scris Tzancă Uraganu, în comentarii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---