Showbiz

Tzancă Uraganu, primele declarații după ce Florin Salam a spus că nu îi poate lua fața: „Să nu uităm că...”

schedule 27 sept. 2023, 09:14

Tzancă Uraganu, primele declarații după ce Florin Salam a spus că nu îi poate lua fața: „Să nu uităm că...”
Sursa foto: Instagram Tzanca Uraganu

Tzancă Uraganu a dat primele declarații, la scurt timp după ce Florin Salam a spus că nu îi poate lua fața. Cum i s-a părut finului său răspunsul oferit de manelist în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Tzancă Uraganu, despre răspunsul lui Florin Salam

Zilele trecute, Florin Salam a fost invitat în cadrul îndrăgitei emisiuni de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a oferit răspunsuri sincere, fără a evita vreuna dintre întrebările pe care moderatoarea i le-a adresat. „Regele Manelelor” nu a ezitat nici măcar discuția despre finul lui, Tzancă Uraganu, în clipa în care i s-a cerut să spună dacă este de părere că acesta i-ar putea lua fața.

Îndrăgitul manelist a spus clar că el nu îi poate lua fața, pentru că fac lucruri total diferite și că este o lume în care fiecare are locul lui. De asemenea, el a precizat că nu poate decât să se bucure pentru Tzancă Uraganu, pe motiv că și-a dat seama ce anume prinde la public și că se descurcă de minune, melodiile sale fiind mereu pe primul loc în Trending și adunând miliioane de vizualizări în câteva zile.

De asemenea, Florin Salam a zis că finul lui i-a ascultat sfaturile și îl iubește mai mult decât pe oricare dintre cei pe care i-a ajutat de-a lungul timpului.

„Mie n-o să-mi ia fața niciodată și nici lui nu poate să-i ia fața nimeni. Ce face el, îi stă bine lui, n-o să stea bine la nimeni ceea ce face el. Ceea ce fac eu e altă treabă, ceea ce face Tzancă e altă treabă. A prins moda asta...exact ce-i place publicului de astăzi și foarte bine. E loc pentru fiecare. Eu mă bucur pentru Tzancă!
Tzancă e unul care a ascultat sfaturile mele și în afară de asta, e un om pe care-l iubesc mai mult decât pe toți ăștia pe care i-am crescut eu. Omul ăla se simte vizavi de mine...are un respect foarte mare, i-am botezat fata cu plăcere, dacă era altul nu mă duceam. I-am botezat fetița cu mare drag, ca pe copiii mei. Îl iubesc! Lumea mai încearcă să spună...elștie.”, a declarat Florin Salam, la Kanal D.

Fanii celor doi au așteptat cu sufletul la gură reacția lui Tzancă Uraganu care, din fericire, nu a întârziat să apară. După părerea sa, răspunsul oferit de Salam în cadrul emisiunii de la Kanal D a fost unul elegant și consideră că a fost și va rămâne unic din orice punct de vedere, el știind cât de multă iubire îi poartă. Așadar, cântărețul a fost încântat de declarațiile celui care i-a botezat fiica și de la care a avut atât de multe lucruri de învățat din punct de vedere muzical.

 „Ce răspuns elegant!. Florin Salam este și va rămâne unic din orice punct de vedere muzical! Iar el știe cât de mult îl iubesc și să nu uităm că la generația nouă ne-a învățat să cântăm cum a dat Dumnezeu !!!!🙏🏻”

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---