Showbiz

Culiță Sterp o susține pe Dana Roba. Ce i-a rugat pe colegii lui: „M-a impresionat foarte tare cazul ei”

schedule 03 iul. 2023, 10:32

Culiță Sterp o susține pe Dana Roba. Ce i-a rugat pe colegii lui: „M-a impresionat foarte tare cazul ei”
Sursa foto: Instagram Culita Sterp

Culiță Sterp, la fel ca multe alte persoane publice de la noi din țară, a fost de-a dreptul impresionat de cazul Danei Roba, care și-a revenit după ce a fost bătută crunt de soțul ei, dar care din păcate nu mai poate munci. Ce mesaj le-a transmis manelistul colegilor lui!

Culiță Sterp, impresionat de cazul Danei Roba

Cazul Danei Roba care a fost snopită în bătaie de soțul ei și care, de curând, și-a revenit din comă, deși nimeni nu îi mai dădea vreo șansă de supraviețuire a impresionat o țară întreagă. Aceasta a luptat din greu pentru viața sa, de dragul copiilor săi, doar că nu mai poate munci, având în vedere că nu își mai poate folosi mâinile, iar starea sa nu este tocmai una bună.

Culiță Sterp a urmărit și el povestea femeii și este șocat de toate chinurile pe care a fost nevoită să le îndure, așa că a transmis un mesaj public, pentru a o ajuta atât de mult pe cât poate. Ea a fost mutilată cu un ciocan, a rămas cu sechele pe viață ni mai poate munci, dar are două fetițe pe care trebuie să le crească, iar pentru asta are nevoie de bani, motiv pentru care manelistul a îndemnat lumea să doneze fiecare cât are și cât îl lasă inima. Speră ca oamenii să ajute, pentru că Dana Roba nu a greșit cu nimic, iar într-o zi întreaga sa viață a luat o cu totul și cu totul altă întorsătură.

„Haideţi să fim alături de ea, donați fiecare cât puteţi! Pe mine unul, sincer m-a impresionat foarte tare cazul ei. Și acum nici nu mai poate să muncească pentru că nu poate să-și folosească mâinile și are problemele pe care le are, plus două fetițe de crescut”, a transmis Culiță Sterp, pe Instagram.

De asemenea, el a făcut un apel și către colegii lui pe care i-a rugat să ofere și ei câte sute sau mii de euro, pentru că în cazul lor nu este deloc un efort foarte mare, ci trebuie doar să renunțe la o masă în oraș, în felul acesta reușind să își facă datoria față de Dumnezeu. Crede că ajutând o femeie care are nevoie, se ajută în același timp și pe ei, deoarece din moment ce dai și primești înapoi. Mai apoi, la final, i-a transmis și Danei un mesaj în speranța că va avea încredere în ea și în Dumnezeu

„Fac apel la toți colegii mei, nu sărăcim cu câteva sute sau mii de lei de fiecare acolo, renunțăm la o masă în oraș și ne facem datoria în faţa lui Dumnezeu și o ajutăm pe femeia asta, dar de fapt ne ajutăm pe noi, pentru că atunci când dai, ție îți dai. Dumnezeu să aibă grijă de tine Dana și de fetiţele tale! Ai incredere în Dumnezeu și în tine, că o sa fie totul bine, esti o mare luptătoare!”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---