Showbiz

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, deși a pierdut lupta în gala RXF: „Sunt fără cuvinte”

schedule 02 nov. 2023, 11:15

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, deși a pierdut lupta în gala RXF: „Sunt fără cuvinte”
Sursa foto: Instagram Culita Sterp

Iancu Sterp a pierdut lupta în gala RXF, dar a câștigat un lucru foarte, foarte important și anume viitoare sa familie. Acesta și-a cerut iubita în casătorie, în timp ce se afla în cușcă, iar răspunsul primit din partea ei a fost unul pozitiv.

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa

Iancu Sterp a avut un meci greu, cu o seară în urmă, în gala RXF, care nu a avut deloc finalul pe care acesta și familia lui și l-ar fi dorit. Susținu de o mulțime de lume și ambițios din fire, fratele lui Culiță Sterp a dat tot ceea ce a avut mai bun și a luptat până în ultima clipă, doar că adversarul său a fost mult mai puternic și l-a învins. George Zănoag s-a bucurat de victorie, iar Iancu a decis că acela era momentul potrivit pentru a face pasul cel mare și pentru a-și duce frumoasa poveste de iubire la un alt nivel.

Astfel, el a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră de viață, Denisa. A simțit, încă din ziua în care s-au cunoscut, că ea este persoana alături de care își dorește să își întemeieze o familie și care merită să aibă parte de toată iubirea și atenția lui. Ea a acceptat, iar lumea prezentă s-a emoționat foarte tare.

Imediat după aceea, Ileana Sterp, sora sa, a făcut câteva mărturisiri pe Instagram despre acel moment, cu regretul că fratele său nu a câștigat știind cât de tare își dorea lucrul acesta. Ea se bucură, în schimb, pentru el și pentru Denisa și pentru reușita lor, fiind mândră de Iancu Sterp cu adevărat, pentru că deși a avut o seară grea în cușcă, tot ce a urmat după a fost special.

„Sunt fără cuvinte. Îmi pare super rău că a pierdut Iancu, dar sunt super fericită pentru el și pentru Denisa. Îi iubesc mult de tot. E doar un meci, cineva trebuia să piardă și, din păcate, acela a fost Iancu, dar asta îl va ambiționa mai mult să fie mai bun pe viitor. Am fost foarte surprinsă și nu mi-a venit să cred cât de mult a rezistat Iancu la sol, când era fără aer, a rezistat până la ultima suflare. Sunt foarte, foarte mândră de el. Felicitări lui George și îi mulțumim că ne-a oferit un meci pe cinste”, a transmis Ileana Sterp, pe social media imediat după.



Culiță Sterp a transmis și el un mesaj, spunând că deși fratele lui a pierdut o luptă importantă, a câștigat viitoare lui familie și asta contează cel mai mult.

„A pierdut o luptă, dar a câștigat cel mai important lucru pentru el! Viitoarea lui familie!”, a scris Culiță Sterp, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---